(Életképek)

Eljött a pillanat, amire évek óta vártunk: bejelentették az első hazai Ghost koncertet! Mikor? Hol? Kivel? Katt!

Ric$ - 2015-07-28

(Életképek)

Vasárnap este a Barba Negra Trackben a Phoenix Music Hungary egy olyan estét szervezett nekünk, amit kár lenne kihagyni! Nem hiszed el? Na akkor csak figyelj!

Ric$ - 2015-07-17

(Életképek)

A tavaly ősszel megjelent és lassan már a platina státuszt is elérő A folyamat zajlik... című koronggal végre felkerült az i-re a pont a Depresszió háza táján. Az őszi turné is nagy sikerrel zajlott, ami egészen tavaszig nyúlt. A nyári turnéval Feri elmondása alapján lezárásra kerül a lemezt promotáló körút, átadva a helyet a 15 éves jubileumnak.

Ric$ - 2015-07-16

(Életképek)

2015. augusztus 12-én felvidéki rock and rolltól lesz hangos a Barba Negra Track, ugyanis Budapestre látogat a két legismertebb szlovákiai magyar banda, a Rómeó vérzik és vendégük, a Phoenix RT. Ilyen közös budapesti koncerttel régen örvendeztették már meg rajongóikat, úgyhogy ezen az estén mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a Trackbe.

Ric$ - 2015-07-16

(Életképek)

Szeretem, amikor kedvencek gyakran látogatnak kis Hazánkba, és a Papa Roach szerencsére minkét megállapításra igennel felel. Kedvenc is és gyakran is jönnek. Ezen az estén végre egy önálló koncerttel örvendeztettek meg minket, amihez sikerült két nagyon jó előzenekart választani, tehát minden adott volt egy jó estéhez.

Ric$ - 2015-07-03

[61 - 65]