(Életképek)


ISATHA|FEUER FREI|ZIZZY VISION|EVE SIX| GOTHIC HASTÁNC
Február első hétvégéjén hiánypótló dark rock/gothic metál estnek lehet szem és fültanúja a nagyérdemű, ugyanis 2016. február 5-én a budapesti YUK-ba látogat az Isatha, Feuer Frei, Zizzy Vision és a csornai Eve Six. A koncertek közti üresjáratokban pedig megcsodálhatjuk a Hóförgetek Gothic-Rock-Metal Hastánciskola csoportos előadásait, melyek annyira újak, hogy máshol még sosem adták elő.

Ric$ - 2016-02-05

(Életképek)

Van, amiből egy nem elég. Így van ez a Death By Metal fesztivállal is, mely egy év kihagyással ismét megrendezésre kerül - hagyományteremtő módon. A kanadai Kataklysm, a görög Septicflesh és a belga Aborted társaságában 27 hazai banda is fellép a bulin, totálisan belakva a Dürer Kert mindhárom termét.

Ric$ - 2016-01-19

(Életképek)

A tavaszi nagy sikerű, francia társakkal elkövetett 10 éves jubileumi turné után nem volt kétséges, hogy ősszel érkezik a folytatás. Mivel hasonló felfogásban, és még mondhatni némileg hasonló zenét is tolnak az Aszfalt Lovasok, mint a fehérvári trió, így egy hirtelen ötlettől vezérelve összefogott a két banda, és közösen róják az utakat. A pesti turnényitó utáni második állomás Székesfehérvár volt, vagyis a The Joystix otthona.

Ric$ - 2015-10-07

(Életképek)

Egyenesbe váltott a Bekes Projekt! Régi jó cimboráink új videóklipet dobtak ki a napokban, amiről küldtek nekünk néhány infót, és mi nem félünk ezeket megosztani Veletek!

Ric$ - 2015-09-23

(Életképek)

2015. szeptember 16-án jelent meg a csallóközcsütörtöki Phoenix RT régi/új szerzeménye – a Durván bújj hozzám! - mely egyben a készülő negyedik album következő darabja. A hammerworld.hu közönségszavazásán 2015 egyik reménységének választott, egyre népszerűbb csallóközi rocktrió a nyári fesztiválfellépések alkalmával nagy sikerrel adott már ízelítőt az új album dalaiból.

Ric$ - 2015-09-21

[56 - 60]