(Életképek)


Még nem tudod, mit csinálj holnap este? Akkor most megmutatjuk!

Ric$ - 2018-11-20

(Életképek)


Nagy Feró egy zseni. Kár lenne ezt letagadni, elhazudni. A nyolcvanas években csinált egy olyan lemezt, amilyet még előtte és azóta sem senki. Ez volt a Hamlet.

Ric$ - 2018-11-09

(Életképek)

A már jól megszokott augusztusi programokkal várja a látogatókat ezúttal is a Fesztiválsziget rendezvénysorozat Esztergomban, a Prímás-szigeten található Rugby Club Hotelben!

Ric$ - 2018-08-09

(Életképek)


Eddig azon kellett sopánkodjunk, hogy senki nem jön hozzánk, kis túlzással, most meg nagyon gondosan kell beosztanunk a koncertjegyre valót, annyi a jobbnál jobb koncert. Mivel Billy bácsi mindig is a nagy kedvenceim közé tartozott, így nem volt kérdés, hogy az Ő koncertjén mindenképpen ott kell lennem, ha törik, ha szakad. Kicsit kalandosan alakul ugyan a bulin való részvételem, de végül időben sikerült odaérni.

Ric$ - 2018-07-04

(Életképek)

Tőlem kellőképpen megszokott már a lelkesedés és részrehajlás bizonyos zenekarok iránt, azonban a gyermekkor óta tartó rajongás csak néhány zenekar kiváltsága. Ezek közül egyik a Beatrice. Méghozzá az a Beatrice, amelyik holnap ünnepli meg fennállása 40. évfordulóját a Sportarénában. Az nem kérdés, hogy mi stábszinten ott leszünk, de vajon kivel fogunk találkozni? A koncert kapcsán összeszedtem néhány gondolatom a zenekarról és az új koncertlemezről is.

Ric$ - 2018-04-06

[1 - 5]