Egy klasszikus lemezbemutatót fogunk tartani! _ The Joystix a Backstage Pubban!

A nemrégiben megjelent Punchline című korongot, melyről mi is írtunk korábban, mutatja be csütörtökön, azaz 03. 19-én a The Joystix a budapesti Backstage Pubban. Ennek apropóján tettünk fel 5 villákérdést a Srácoknak!

– Nemrég azt mondtátok, nem igazán lesz új lemeze a bandának, ehhez képest megérkezett a Punchline. Miért változott meg az álláspont?
– Valóban, azt gondoltuk, hogy teljes lemez elkészítésének, ma már nem sok értelme van, inkább csak ep-ket fogunk csinálni, meg önnáló dalokat kirakni a netre. Aztán szépen rájöttünk, hogy ez egy baromság,.. Csináltuk, de nem annyira működik. Az a helyzet, hogy egy teljes album, még mindig jobban felkelti az emberek érdeklődését.

– Mindenhol pozitív kritika jelent meg eddig az anyagról! Ti milyennek látjátok? Melyik kritika tükrözi leginkább a Ti véleményeteket?
– Szerintünk is kurva jó a lemez, hahaha… Igen, szerencsére nagyon jó a fogadtatása a Punchline-nak, aminek nagyon örülünk. Egyértelműen az eddigi legjobb The Joystix lemez, mind a dalok, mind a megszólalás szempontjából. Jó olyat olvasni pl egy angol fanzintől, hogy mi visszük tovább a fáklyát, amit a Backyardék elhagytak, haha

– Hány dal kerül be a setlistbe a CD-ről? Milyen programra számíthatunk?
– Egy klasszikus lemezbemutatót fogunk tartani, ahol ilyen olyan formában, minden dal megszólal a lemezről. Persze kiegészítve néhány kihagyhatatlan régebbi darabbal.
– Underground szinten egyre kevésbé beszélhetünk lemezeladásról. Milyen ütemben fogy a Punchline? Várható vinyl verzió esetleg?

– Komoly, több ezres fogyásokról nyilván nem beszélhetünk, de szépen fogyogat. Ha azt vesszük, hogy koncerten most először lehet majd hozzájutni, akkor meg pláne. Talán ez lesz az első album, amit újra kell nyomni..  A vinyl verzió nem elképzelhetetlen, de arra még biztosan várni kell.

– Mit üzentek annak, aki esetleg vonakodik, hogy veletek tartson 19-én a Backstage Pub-ban?
– A sztenderd műsorunkba beemeltünk jó pár új dalt, viszont az egész albumot nyilván nem tudjuk játszani. Így több olyan dal el fog hangzani, amit valószínűleg csak most és csak itt hallhat a mélyen tisztelt publikum. Ráadásul elképesztően jóképűek is vagyunk, érdemes a csodájára járni… 😀

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás