Egy egyszerű kedd este
(Életképek)

2013 márc. 26
Bornholm, Lagerstein, Ex Deo, Alestorm koncert, Club 202. A buli az én szemszögemből! :)

Egész nap az volt az érzésem hogy nehézkes este előtt állok, hisz mondják hogy az ember azokon a koncerteken érzi jól magát, azt tudja élvezni amit ismer, és ez rám általában igaz.
Ebben az esetben egy olyan bulival néztem farkasszemet aminek a fellépői által képviselt műfajt nem is igazán fogadja be a szervezetem...
Az indulás ( mit ahogy az nálam lenni szokott, nem zökkenőmentes ) a megbeszéltekhez képest fél órás késéssel indultunk. Az én szeretett Csacsim hősiesen gyürte le a természet által elénk állított akadályokat. :)

A parkolás épp úgy zökkenőmentes mint a bejutás az adott objektumba, adod a jegyet vagy a pénzt, részt veszel egy enyhe letapogatáson, és már bent is vagy. Profi biztonsági szolgálalat ( bár azért nehezményeztem hogy ha kimész akkor már nem engednek vissza )

Az általam ismeretlen Bornholm már javában nyúzta hangszereit és hamar bebizonyosodott hogy nem nekünk játszanak, viszont a színpad előtt verbuválodott alig száz fő igencsak élvezte a muzsikát. :)

A második fellépő, számomra szintén ismeretlen Lager Stein már jóval élvezhetőbb előadást , és hozzám közlebb álló zenét sugároztak a közönségnek, ezek a srácok valóvan éltek a színpadon, és valóban ittak, nem keveset . Később még közelebb kerültek a közönséghez BeerBomb kiáltással itatták a jónépet ( nagyon baba marketingel operálnak ) az sem mellékes hogy úgy osztogatták a zenekaros pólóikat mint más a szórólapot az utcán, és számomra az is nagyon baráti gesztus hogy még perceket is hajlandóak eltölteni azzal hogy könyégig a pólósdobozban turkálva elővarázsolják a számunkra megfelelő méretű Free T-Shirt-öt. Belopták magukat a szívembe... :)

Harmadik, de nem utolsó banda : Ex Deo, róluk már a kocsiban hallottam ezt azt az odaúton, de őszintén nem vártam semmit. aztán belekezdtek a showba... Mert az holgyeim és uraim shownak lehet nevezni , nagyon értik a dolgukat a srácok, hibátlan előadás, ezek után úgyéreztem velük igenis szeretnék közös képet, ami meg is valósulhatott, nagyon barátságosak /készségesek voltak a tagok. Minden téren le a kalappal előttük. tettek róla hogy ezentúl figyelemmel kísérjem öket. :)

A 4. az est fő fellépője az Alestorm már számomra sem ismeretlen...
Richárd barátom ugyanis próbált megművelni velük kapcsolatban mikor felmerült hogy én is jelen leszek ezen a bulin. láttam rajta, pontosabban a felkarján ( lemezborító és a tagok aláírása... tetoválva... ) hogy megmásíthatlanul imádja ezt a bandát! :)
Érdeklődve vártam hát a produkciót
Csalódást nem okoztak, kibaszott jól szóltak, eszméletlen nagy életérzés süt le a színpadról
mozgatták a közönséget és azt is nyilvánvalóvá tették hogy Magyarok vagyunk és nem Wikingek, csak hogy ne kelljen minket legyilkolniuk! :)

Összességében véve az összes fellépő iszonyatosan jó bulit tolt az arcunkba, de hát erre számítanom kellett volna. Riccsel ha eljutok valahova , mindíg hazaviszek valami jót, vagy pozítív élményt élményt vagy egy polót vagy... valami mást! :D

Egy sima kedd estéhez képest igen jó kis buli volt, ha nem is volt teltház, és nemis pont az én zenémet játszottá! :)
Köszönet érte a Club 202nek és Riccsnek aki nélkül ez az este nem jöhetett volna létre ( számomra )

The End...

G - 2013-04-07

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!