CSÉRY ZOLTÁN 40 – SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT VENDÉGEKKEL

Cséry Zoltán, zeneszerző, zongorista, szövegíró 2023 márciusában tölti be 40. életévét.
Ebből kifolyólag, ezen szép kerek szám alkalmából egy óriási születésnapi koncertet ad a BARBA NEGRA- BLUE STAGE színpadán 2023.03.09-én, ahol olyan zenészek, énekesek, frontemberek lesznek a vendégei, akik eddigi zenei életét meghatározták és akikkel együtt dolgozott.
A paletta igen széles, ugyanis Zoli kipróbálta magát millió könnyűzenei műfajban, játszott a KIMNOWAK-al, Ganxsta Zolee-val, saját zenekara a Special Providence volt, aminek alapítótagja is egyben. Eme különleges estén a Special Providence is színpadra áll, két felállásban is ráadásul. Az improvizáció is teret kap a RANDOM TRIP által, aminek több mint tíz éve tagja és saját zenekarától, a Patchétól is felcsendülnek majd dalok.
Teret kap a metál is, a ROAD a Subscribe és az AWS tolmácsolásában. A zenekar összes résztvevője az event-en található meg, sok színészbarát, gyerekkori zenészbarátok is elfogadták Zoli meghívását erre az ünnepi eseményre.
Sok-sok zenészbarát, sok műfaj jelenik majd meg az este folyamán, tulajdonképpen egy életút, az első 22 év koncertbe foglalása ez a koncert, két órába sűrítve.
Zoli 18 éves kora után indult el a könnyűzene útján. Előtte a győri konzervatórium szolfézs-zene elmélet, zeneszerzés szakos növendéke volt, majd a Kőbányai Zenei Stúdió jazz-zongora szakán tanult. Ezekben az években alakultak ki a zenekarok, elindult a kalandos zenei karrier.
Ezen a különleges estén szinte minden zenész, énekes és zenekar jelen lesz, aki(k) a 18. életévétől egészen a 40.-ig meghatározóak voltak zenei életében.
Ha egy igazi színes, izgalmas zenei kavalkádra vágysz és egy jó hangulatú koncertre a progresszív műfajokon át egészen a pop-ig, belekósoltva a jazzbe, funk-ba, akkor ünnepelj együtt Zolival és zenészbarátaival egy igazi óriáskoncert keretében.
A vendégek teljes névsora:
Novák Péter-Kimnowak
Ganxsta Zolee
Molnár Máté-Road
Brucker Bence-AWS
Stefán Tamás-AWS
Delov Jávor-Random Trip
DJ Q-Cee-Random Trip
Csongor Bálint-Subscribe
Pákai Petra-Patché
Kálloy-Molnár Péter
Miller Zoltán-Emberek
Török Viktor-Groove Funky Gang
Markó Ádám-Special Providence
Bata István-Special Providence
Fehérvári Attila-Special Providence
Kertész Márton-Special Providence
Baranyi Gergő-basszusgitár
Tóth Ádám-gitár
Molnár Mátyás-dob
_____________________________________________________________________
Helyszín:
BARBA NEGRA Blue Stage
1211 Budapest, Szállító u. 3.
_____________________________________________________________________
Koncertidőpont: 2023.03.09.
Kapunyitás: 18:30h
Koncertkezdés: 19:45h
_____________________________________________________________________
Early bird: 4290.- (dec.31-ig)
Elővét: 4990.-
Helyszín: 5600.-

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás