(Bevállaltuk)

Hosszú idő után úgy alakult, hogy végre el tudtam menni a jobb agyféltekés rajz színes változatára. Ugye másfél éve megcsináltam itt nálunk Esztergomban Kafer Briginél a fekete-fehér alapkurzust, amit nagyon élveztem és nagyon hasznosnak éreztem. Ez mind a mai napig így van. Elindított egy olyan úton, amin ma is szívesen járok.

Yoogee - 2013-10-23

(Bevállaltuk)


Mikor a Bevállaltuk rovatot anno kitaláltam, az volt a célja, hogy mindenféle dolgokat kipróbálunk, aztán írunk róla vicces cikkeket. Ez hellyel-közzel sikerült is. Viszont mi van olyankor, amikor ember egy alapból nyomasztó dolgot próbál ki? Amikor az alapszitu már alapból nem feltétlenül vidám, akkor a cikk vajon lehet vicces? :)
A címben feltett kérdés szereplője, Dr. Gordon minden thriller-rajongó számára ismerős lehet a Fűrész-sorozat első részéből. Direkt a hasonlat, hiszen kinek nem jutott még eszébe, hogy mi lenne vele, ha hasonló helyzetbe kerülne? Mi, Yoogee, Verus és én, önként tettük magunkat egy picit hasonló helyzetbe. A Rejtélyek Szobája a Rejtélyek Háza új szolgáltatása, amit aposztrofálhatunk egyszerű Szabadulószobaként is, de ez valamiért egy picit mégis más. Miért is? :)

Ric$ - 2013-10-17

(Bevállaltuk)


Nagy örömmel tölt el, ha valaki a Sportalsón kívül is próbál egy kis életet lehelni a városba, a nagy volumenű rendezvényeken felül, hogy külön üdvrivalgást kapott két régi cimborámnak ez a próbálkozása, amivel több, Budapesten és külföldön is nagy sikernek örvendő szórakozási formát kívánnak városunkban meghonosítani. A stáb egy része úgy gondolta, a Bevállaltuk rovat éppen azért jött létre, hogy kipróbáljunk ilyeneket. Hát nyomozásra fel! :)

Ric$ - 2013-10-04

(Bevállaltuk)

Gyerekkorom óta rajzolok. Mindig is tudtam, hogy ezt szeretném csinálni és tudatosan haladtam a fejlődés útján. Ám pár éve, valahogy megakadtam. Egyszerűen képtelen voltam továbblépni. Nagyon frusztráló érzés. Rengeteg kép volt a fejemben, amiket nem tudtam lerajzolni. Akadályozva éreztem magam a művészi szabadságomban. Így sokszor meg sem próbáltam nekiállni egy-egy ötletemnek.

Yoogee - 2012-07-05

(Bevállaltuk)

Nos, mivel korábban többen is jeleztétek, hogy elolvasnátok írásom a leszokásról, és éppen ma van a 42. tiszta napom, ez egy égi jel, hogy megosszam veletek a történetet. Nem lesz túl vidám néhol, ám mégis tanulságos. Legalábbis utólag visszagondolva számomra az. Aki szimplán az energiaitalokról kíván olvasni az nem a megfelelõ helyen jár. Sokan, sok helyen, sokféleképpen kifejtették ezt a témát, ezért tõlem senki sem ezt fogja kapni. Ez a cikk az ÉN függõségemrõl szól, saját tapasztalatokkal. Az alább felsorolt "tünetek" és események velem történtek meg, nem hallottam õket. Teljességgel a hitelesség talaján mozognak. Aki nem hiszi, az így járt! ;) De lássuk...

Ric$ - 2012-02-11

[6 - 10]