(Bevállaltuk)

Szabadulószoba. Új helyen, új köntösben. Ezzel az ígérettel csábított régi jó partnerünk a Rejtélyek Háza esztergomi részlege minket, hogy a szerkesztőség vegyen részt az új helység tesztelésében. Az előzőt nagyon szerettük, pályafutásának egy éve alatt jómagam három alkalommal is megcsináltam, kíváncsi voltam, vajon az új mennyire tudja azt túlszárnyalni. Yoogee, Dávid és jómagam tehát ismét egy pince foglyai lettünk...

Ric$ - 2014-11-16

(Bevállaltuk)

Ric$ - 2014-03-09

(Bevállaltuk)

Ric$ - 2014-02-19

(Bevállaltuk)


Régi jó partnerünk, a Rejtélyek Háza új szobát élesített, amire ismét felkértek minket, hogy teszteljük le és mondjunk egy kis revíziót róla. Mivel ez eléggé másabb jellegű, mint a Rejtélyek Szobája, ezért roppant kíváncsian léptem be.

Ric$ - 2014-01-09

(Bevállaltuk)


Imádom a beöltözős, szerepjátékos bulikat, meg a Rejtélyek Háza programjait is. Nagyon örülök, hogy a Sportalsó kívül valaki visz egy kis pezsgést és szórakozási lehetőséget, ami eltér a megszokottól persze, a város életébe. A Rejtélyes Vacsora alapötlete mondhatni a Gyilkosság a vacsorán nevű szituációs játékra épít, a végeredmény pedig egy igazán remek szórakozás lett, festői környezetben.

Ric$ - 2013-11-23

[1 - 5]