Bemutatkozik a dombóvári Fate

A Fate zenekar 2009 augusztusában alakult középiskolai osztálytársakból. Indulásuk óta a klasszikus dallamos heavy metalt képviselik – sok esetben poweres, gyors riffekkel. Az évek során több tagcserén és költözésen is átesett a csapat, jelenleg Dombóváron próbálnak.

Bemutatkozó EP-jük 2010-ben készült el, azóta további 3 lemezt adtak ki. A Fate jövőre ünnepli 15. születésnapját, ez apropóból a tervek szerint 2024-ben új albummal jelentkeznek, mely „A Metálon túl” címet fogja viselni. A lemezanyag nagy része már elkészült, több új dal is hallható a koncerteken.

Tagok:
Juhász Tamás – ének, gitár
Szabadi Ákos – gitár
Harsányi Richárd – basszusgitár
Melis Zoltán – dob

Diszkográfia:
A végzet mindenkit utolér (EP – 2010)
Az ördög játssza el (2015)
Baljós árnyak (2018)
Kívülálló (2021)

Készülő lemezüket így jellemzik:
„A dalok és a szövegek többféle témát fognak taglalni. Megjelenik bennünk a pokol, a kitartás, a szerelem, a csalódás, a sör, a heavy metal és minden, amiben őszintén hiszünk. Ezzel a lemezzel szeretnénk megünnepelni azt az utat, ami a jelenlegi formáció kialakulásához vezetett, valamint így akarjuk megköszönni szeretett közönségünknek ezt a tizenöt évet és a szeretetet, amit kaptunk és kapunk a koncerteken. Egyre kevesebb zenekar játszik ebben a stílusban, de biztosak vagyunk benne, hogy az igazi heavy metal még mindig verhetetlen és örök!”

Kontakt:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063637952424

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás