Bang Bang: A Rock és a Roll (2010)
(Zenekritika)

Nos, mikor az egyik Hammer válogatáson meghallgattam a zenekar egy számát, elsõre nem igazán jöttek be. A borító se volt az igazi, de valamiért mégis a lemez megvásárlása mellett döntöttem...
Az intro után viszont le kellett padlóznom... Mindenhol Hooligans-klónként állították be a bandát, még ha nem is nyíltan, de érezhetõen. Nos, nekem ez a név mindössze az elsõ klipes nóta hallgatáskor jutott eszembe. Nekem inkább ilyesmi érzéseim voltak: Buckcherry, Backyard Babies, Buckcherry, Buckcherry... :)

A hangzás, az ének, a szövegek... Minden fasza, igazi tökös party muzsika! Ritka pillanatok egyike, mikor nem sánták a szövegek ebben a stílusban ékes anyanyelvünkön. Az ízes riffelés külön tetszett, a basszus hangzásáról nem is beszélve. És végre egy lemez, ahol nincsenek agyon polírozva a dobok!!! Helyes! 
Hallatszik, hogy itt nem elsõ-lemezes zenészek muzsikálnak. Ám mivel ennek a formációnak ez a bemutatkozó lemeze, mégis azt kell mondjam, hogy debütnek kiváló! :) Remélem a következõ lemezen még több ütõs sláger lesz hallható! :) 

Csúcspont(ok): Ébredj fel!, Nem, Percek, Lüktet a fejem, Bang Bang
Mélypont(ok): Igazán rossz dal ugyan nincs, ám a klipesített Ne engedj el annyira nem fogott meg...

10/10 (Affene, már megint jó szívû lennék? :D )

Ric$ - 2011-03-15

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!