(Abrak)

Hozzávalók: krumpli, sertéscomb, hagyma, Sága Füstli, margarin, tejföl, Edami sajt, só, bors, fokhagymabors, esetleg fokhagyma
Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A húst szintén kockákra, a Füstlit pedig vastag karikákra. A hagymát is megpucoljuk, és szálasra vágjuk. Majd ezután...

Ric$ - 2011-09-20

(Abrak)

Nem is igazán értem, miért tettem hozzá a címhez, hogy sertés májból, hiszen én csak abból készítem. Persze, lehet készíteni csirkemájból is, csak szerintem sertésbõl az igazi.

Ric$ - 2011-03-15

(Abrak)

Az alábbiakban olvashattok néhány javaslatot, hogy tehetitek szebbé/jobbá/ízletesebbé konyhátokat/ételeiteket! Nyilván ezekbõl semmit sem kötelezõ megfogadni!

Ric$ - 2011-03-15

(Abrak)

Abrak
Mi is ez valójában?

Van néhány rovatunk, amik akkor idõhiányban nem indulhattak el, vagy csak szimplán lusták voltunk megírni hozzá a cikkeket. Az Abrak is egy ilyen rovatunk, ami kicsit megkésve ugyan de megkezdi diadalmenetét!
Oldalunk szellemiségéhez hasonlóan ezen rovat sem akarja megváltani a világot, sõt. Inkább egyfajta R&G táplálkozási útmutatóról van szó, ami ha Ti is úgy gondoljátok, akkor rendszeresen jelentkezik majd új és régi receptekkel, de szigorúan abban a formában, ahogy mi készítjük ezeket az ételeket! Röviden ennyit szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban. Elsõként jöjjön néhány tipp, hogy hogyan is fõzz a konyhában, ha el szeretnéd érni a mi ízvilágunkat! 

Ric$ - 2011-03-15

[1 - 5]