A Szerelem Bibliája (American Pie presents: The Book Of Love – 2009)

Rendezte: John Putch
Fõszereplõk: Bug Hall, Kevin M. Horton, Brandon Hardesty, Eugene Levy
Történet: Három középiskolás nagyon el akarja veszíteni a szüzességét. Ám mivel egyikük tönkreteszi A Könyvet, ezért nem minden utasítás az, aminek elsõre látszik. Hát elhatározzák, hogy megkeresik az embereket, akik írták, és újraírják az egészet…

A három hivatalos Pite-rész után megjelent Pite bemutatja sorozatot idehaza ismeretlen okból hivatalos folytatásokként kezelték. Az elsõ, Zenetáborban címû rész még elment, de Meztelen maraton és a Stréberház már a nézhetetlen kategóriába tartozott. Oda is csak jóindulattal. Éppen ezért elég félve néztem meg ezt a részt is.

Ami már elsõre nyilvánvaló, mint minden dvd-re készülõ film esetében, hogy a stábban nem igazán kell ismert színészeket keresni. Itt a szebb napokat is látott Rosanna Arquette képviseli a sztárvonalat. Viszont az elõzõ epizódokkal ellentétben itt van pár poén, ami mûködik, néhány elfogadható karakter kíséretében. Itt is vannak ugyan üresjáratok, de egy ilyen filmben az lenne a meglepõ, ha hiányoznának.

Itt sem kell rendezõi bravúrokat várni, vagy Oscar-esélyes alakításokat. Csak azt, amit eredetileg is akartak a készítõk: szórakoztatni. Korántsem tökéletes film, de simán meg lehet nézni, akár többször is. Ha a valódi trilógia fanatikusa vagy, akkor messzire kerüld el ezt is. Ám ha egy picit nyitott vagy, akkor Te is szórakozhatsz rajta egy jót!

A magyar kiadás elég gyatra. A kép jó, a szinkron kellemes, de az extrák hiánya elég kiábrándító. Legalább egy nyamvadt elõzetest, és egy bakiparádét odavarázsolhattak volna!

10/6,5

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás