„Még a csajaink sem hallották” – az Ivan & The Parazol új albuma csak az Akvárium Klubban lesz hallható

„Még a csajaink sem hallották” – az Ivan & The Parazol új albuma csak az Akvárium Klubban lesz hallható

A zenekar legújabb, Belle Époque című lemezét október 25-én mutatja be az Akvárium Klubban, a rajongók pedig csak ezen az estén hallhatják majd az új dalokat, azokat ugyanis a koncert előtt és után is jó darabig nem adják ki egyetlen platformon sem, így exkluzív élményben, igazi lemezbemutatóban lehet részük a koncertlátogatóknak.

Az Ivan & The Parazol saját stúdiójában írta meg új lemeze dalait, a produceri munkákat pedig ezúttal a banda gitárosa, Balla Máté végezte, akinek ez az első ilyen jellegű munkája. A csapat szerint a Belle Époque-n találták meg a legeredetibb hangzásukat, stadionrockot idéző hangulattal, sok-sok szintivel, hatalmas riffekkel és kegyetlenül zakatoló ritmus szekcióval. Az albumról a Dancert és a legjelentősebb brit rádión, a BBC Radio1-on debütált Breeze-t már hallgathatjuk, azonban a többi számot csak a lemezbemutató koncerten lehet majd meghallgatni élőben, sehol sem jelennek meg előtte és nem is indulnak vele azonnal vidéki körútra sem.

„Sosem csináltunk még igazi lemezbemutatót, ahol még a szüleink, csajaink és barátaink se hallották előtte se digitálisan, se fizikai formában, sem sehogy az albumot. A Belle Époque dalai egy belső, kisebb körnek az Akváriumban szólalnak meg először és ez évben máshol nem is lesznek hallhatóak.” – Meséli a bemutató apropóján Vitáris Iván, a zenekar frontembere.

A srácok már ötször megtöltötték az Akvárium Klub nagytermét, így érdemes hamar
bebiztosítania a helyét annak, aki nem szeretne lemaradni az Ivan & The Parazol exkluzív lemezbemutatójáról.

Jegyek:
https://www.livenation.hu/show/1509329/ivan-and-the-parazol/budapest/2024-10-25/hu

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás