(Zenekritika)

Sok dolgot el lehet mondani PJ-ről és csapatáról, de abban a lustaság és a babérokon ülés egészen biztosan nincs benne. Fél évvel a Revox EP után itt is a folytatás, méghozzá 3 új dal képében. Nagyon kíváncsi voltam, milyenek is lesznek ezek, hiszen a Finger In The Pie, illetve a Revox új dala egy picit más irányt vett, mint a korai cuccok, viszont határozottan tetszett az a sound.

Ric$ - 2017-01-12

(Zenekritika)

Az igazat megvallva, sosem hallottam még a Noctis nevét korábban. Semmit sem tudtam róluk, ezért gyorsan utánuk kellett lessek, hogy legalább némi fogalmam legyen arról, kik Ők és mit is akarnak csinálni. Az ajkai csapat idén már 10 éves, és bár saját bevallásuk szerint több tehetségkutatóban, illetve versenyben feltűntek már, mégis sikerült elkerülnünk eddig egymást. Viszont most az első nagylemez a kezeim közé került és meg is hallgattam!

Ric$ - 2016-12-20

(Zenekritika)


Egyszer fogok írni egy cikket, a vállalhatatlan/komolyan vehetetlen zenekarnevekről. Nos, abban a Sexnuggets egészen biztosan benne lesz. Valahogy komoly visszatartó erő volt a név abban, hogy közelebbi ismeretséget kössünk, de egyszer mindennek eljön az ideje, azt szokták mondani, tehát eljött az ismerkedés ideje is.

Ric$ - 2016-12-19

(Zenekritika)

Három év telt el a győri trió legutóbbi nagylemeze óta, és bár két éve a 30 éves jubileumi koncertanyagon kaptunk 3 új dalt, itt volt az ideje egy következő sorlemeznek. Erre Ők gondoltak egy merészet és rögtön két új lemezt szabadítottak a világra.

Ric$ - 2016-12-19

(Zenekritika)

Leszámítva azt a pár évet, amikor a Szép Új Világ lemez után volt némi talajvesztettség, a Junkies mindig is egy aktív zenekar volt. Andris többször elmondta, hogy most egy retrósabb hangvételű lemezre számítsunk, vagyis az előző két lemezen tapasztalt indie beütésű dalokat most kicsit háttérbe szorítják. Kíváncsi voltam, hogy mennyire sikerülhet ez 2016-ban.

Ric$ - 2016-12-13

[36 - 40]