(Zenekritika)

Mondjon bárki bármit, amikor Szíjjártó Zsolti májusi HammerWorld-interjújában nagy dobásról beszélt, senki nem mert volna nagy összegben fogadni arra, hogy nem valami korábbi kísérletezgetős (népzenei átiratok, szimfonikus lemez) album születik ezúttal is. Magam részéről valami akusztikus vagy unplugged anyagra számítottam, ugyan koncertlemeze sincs még a Kárpátiának, de ahhoz ez a felvezető szöveg kicsit erős volt. Aztán megjött az Europica sajtóhír, és percekig csak néztem a monitort, hogy ez most akkor tényleg igaz?

Ric$ - 2017-08-09

(Zenekritika)

Érdekes a zenekarhoz fűződő viszonyom, ugyanis többször is láttam őket, illetve az anyagaikat is mind hallottam, de valamiért, amit nem igazán tudnék megmagyarázni, sosem sikerült maradéktalanul meggyőzniük, így nem lettem egy Szükség-fan. Mikor megláttam, hogy Ők lesznek a Dog Eat Dog előtt, úgy gondoltam, hogy na, adok a Srácoknak még egy sanszot, hátha most meggyőznek annyira, hogy a korrekt jelző helyett meg is kedveljem a muzsikájukat. A koncertbeszámolóban leírtam, hogy milyen volt a buli, így azt nem is részletezném, de amikor Mikó Laci mondta, hogy éppen másnap jön ki az új lemezük, tudtam, hogy meg fogom hallgatni.

Ric$ - 2017-05-24

(Zenekritika)

Bő 17 évvel ezelőtt, mikor hozzánk is elért a nagy nu-metal láz és meghallottam a Last Resort című Papa Roach dalt, azt hittem, leesek a cipőmről. Nem csak friss és újszerű volt, hanem azt éreztem, hogy hozzám és nekem szól, ráadásul rólam. Aztán amikor 2004-ben megjelent a Getting Away With Murder és meghallgattam, azonnal tudtam, hogy menthetetlenül PR rajongó lettem. 17 évvel ezelőtt... Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán és sok minden történt. Most például megjelent egy új lemezük!

Ric$ - 2017-05-19

(Zenekritika)

Az egészen biztos, hogy a Linkin Parknál kevés megosztóbb zenekar van és volt. Amikor először elkezdték szellőztetni az új lemez készültét, elgondolkodtam: vajon a The Hunting Party korongon hallható harapósabb hangvétel dominál majd, vagy az a maszatolós, langyos semmi, ami az előtte lévő három (Minutes To Midnight, A Thousand Suns, Living Things) lemezt jellemezte. Nos, bizonyára akit érdekel még 2017-ben ez a banda, az már belehallgatott az előzetesekbe és pontosan tudja a választ: egyik sem.

Ric$ - 2017-05-18

(Zenekritika)

Aki jártas a magyar punk-rockban, az valószínűleg ismeri Jepyt, a Flegma énekesét. A Mesterséges Érzelemmel már végigturnézta az országot párszor, aztán egy ideig a Rózsaszín Pittbull élén is Ő szerepelt, a Rejsz Rojsz lemezen hallani is a kooperáció eredményét. Kassai visszatérése után Jepy nem tétlenkedett, szinte azonnal összehozta a Flegmát, és egy év után meg is érkezett az első nagylemez.

Ric$ - 2017-04-10

[26 - 30]