(Zenekritika)

A lemezcím simán lehetne ténymegállapítás, ha a P. Mobilról van szó, ugyanis az 1994-es újraindulást követően nem kényeztették el a rajongókat túl sok sorlemezzel és sajnos a tagság sem mindig volt éppen szilárdnak mondható. Nos, úgy tűnik, mindkét területen változás történt, ugyanis a felállás jó ideje szilárd, és már a második nagylemez jelenik meg tőlük. Igen, tudom, hogy lesz, aki szerint a Csoda történt! hét dala nem nagylemez, hanem inkább egy EP, azonban szerintem, hosszát tekintve mindenképpen nagylemeznyi az anyag.

Ric$ - 2017-09-12

(Zenekritika)

Brantley Gilbert idehaza kb. akkora népszerűségnek örvendhet, mint odakint a mi (aktuálisan) futó sztárjaink, akik totálisan stílusidegen muzsikát játszanak. (Bár erről egyszer írok majd egy hosszabb fejtegetést, miért is nem értettem sosem egyet azzal, hogy a country-countrypop-countryrock annyira idegen lenne a hazai és európai zenei világtól.) Odakint egyre inkább sztárnak számít, amit mi sem bizonyít jobban, mint például az, hogy a The Devil Dont Sleep már több, mint 200.000 példányban talált gazdára megjelenése óta és a turné is rendre teltházak előtt zajlik, előző két lemeze pedig elérte a platina státuszt a tengerentúlon (1 millió eladott példány után jár).

Ric$ - 2017-08-25

(Zenekritika)

Durva belegondolni, hogy már majdnem 10 éve megy a Paddy and the Rats, és a Riot City Outlaws már az ötödik lemezük. Mivel eléggé más körülmények között született, mint az előzőek és Ők maguk is sokkal bizakodóbbnak tűntek, mint a korábbi anyagok esetében, így szerintem bátran ki merem jelenteni, hogy nem csak az én várakozásaim voltak kellőképpen felfokozott állapotban.

Ric$ - 2017-08-23

(Zenekritika)

Régi jó cimboráink Quincy városából nem kapkodták el a lemezkészítést. Amikor tavaly ősszel kiderült, hogy a lemez csak idén januárban jön, akkor konstatáltam, hogy bizony így kerek négy év telik két lemez között.  Úgy fest, ez lesz az új módi, ugyanis a korábbi két éves periódusokat felváltani látszik a négy év. Eddig minden alkalommal úgy ítéltem meg, hogy megéri várni az új korongokra, ugyanis Ken Casey és csapata szerintem eddig nem lőtt mellé egyszer sem.

Ric$ - 2017-08-18

(Zenekritika)

A somorjai rock and roll huligánokkal valamikor bő 15 éve, egy fülledt Molothow-ligetes koncerten ismerkedtem meg, és azóta is az egyik kedvenc (hazai) bandának számítanak nálam. Az a skótszoknyás, óriási hangulatot teremtő Koppány elég meghatározó élmény volt anno, hahaha. Volt ugyan egy idő, valamikor a Hadd égjen! lemez környékén, amikor egy kis fáradást éreztem rajtuk, de aztán a megérdemelten aranylemezzé nemesülő A három... meggyőzött arról, hogy ez a csapat bizony még mindig nagyon jó. Nos, azóta eltelt négy év, ami nagyon hosszú idő, tehát ideje volt már egy új lemeznek.

Ric$ - 2017-08-14

[21 - 25]