(Zenekritika)

Azt hiszem, kevesen várhatták annyira a MOM harmadik lemezét (a második anno már Tommy Lee neve alatt jött ki, ha valaki nem tudná esetleg), mint én. Az elsõ lemez Nálam hatalmas alapvetés, rövidsége ellenére is. Rajta van mindenki, aki számít, ráadásul rap-metal... Arról nem is beszélve, hogy Tommy Lee elég faszán énekel a dobolás mellett.

Ric$ - 2011-03-15

(Zenekritika)

A zseniális elõzõ lemezrõl már olvashattátok a kritikámat az oldalon. Aki esetleg nem élt a lehetõséggel, az semmiképpen se hagyja ki! :) A kritika a lemezzel együtt kötelezõ! :)

Ric$ - 2011-03-15

(Zenekritika)

Az Aerosmith az a banda, amihez kicsit fel kellett nõnöm, hogy igazán értékelni tudjam Õket. Az eddig utolsó stúdiólemezük, amely saját számot ugyan nem tartalmaz, az a lemez, amit a csapat legfényesebb ezüstkorongjának tartok. 
Azt a fajta blues alapú hard rock muzsikát, amit amerikai barátaink játszanak valamiért mindig kedveltem, de mint említettem, az idõ múlásával valahogy egyre jobban. Valószínûleg ebben az a tény is közrejátszott, hogy magát a blues mûfaját is egyre inkább megszerettem, és félek, ez csak rosszabbodni fog... :)

Ric$ - 2011-03-15

(Zenekritika)

Ez az a lemez, amitõl legalább annyira rettegtem, amennyire vártam is. A HARD (akkor még H.A.R.D.) elõzõ lemeze a Traveller egy kellemes meglepetés volt, hiszen a Kalapács Józsival elkövetett lemezek nem gyõztek meg a HARD létjogosultságáról, addig az Utazó teljesen. A felállás erõteljes átalakuláson ment át. Új énekes, új dobos, és a billentyûs helyére egy újabb gitáros érkezett.

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

Hát sajnos nem tudom beírni rendesen az elõadók nevét, hiszen ha sokban nem is, de abban hasonlítunk a billentyûzetemmel, hogy egyikünk sem tud szerbül. Bár, ha a magyar-szerb viszonyokat nézzük, ez talán nem is véletlen. De ez most nem politikai eszmefutatás, itt csak a zenérõl van szó, tehát hagyatkozzunk kizárólag erre!

Ric$ - 2010-05-01

[216 - 220]