(Zenekritika)

Az Aerosmith az a banda, amihez kicsit fel kellett nõnöm, hogy igazán értékelni tudjam Õket. Az eddig utolsó stúdiólemezük, amely saját számot ugyan nem tartalmaz, az a lemez, amit a csapat legfényesebb ezüstkorongjának tartok. 
Azt a fajta blues alapú hard rock muzsikát, amit amerikai barátaink játszanak valamiért mindig kedveltem, de mint említettem, az idõ múlásával valahogy egyre jobban. Valószínûleg ebben az a tény is közrejátszott, hogy magát a blues mûfaját is egyre inkább megszerettem, és félek, ez csak rosszabbodni fog... :)

Ric$ - 2011-03-15

(Zenekritika)

Ez az a lemez, amitõl legalább annyira rettegtem, amennyire vártam is. A HARD (akkor még H.A.R.D.) elõzõ lemeze a Traveller egy kellemes meglepetés volt, hiszen a Kalapács Józsival elkövetett lemezek nem gyõztek meg a HARD létjogosultságáról, addig az Utazó teljesen. A felállás erõteljes átalakuláson ment át. Új énekes, új dobos, és a billentyûs helyére egy újabb gitáros érkezett.

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

Hát sajnos nem tudom beírni rendesen az elõadók nevét, hiszen ha sokban nem is, de abban hasonlítunk a billentyûzetemmel, hogy egyikünk sem tud szerbül. Bár, ha a magyar-szerb viszonyokat nézzük, ez talán nem is véletlen. De ez most nem politikai eszmefutatás, itt csak a zenérõl van szó, tehát hagyatkozzunk kizárólag erre!

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

Mikor meghallottam, hogy megjelent az új Pitbull, egyszerre lettem vidám és szomorú. Ugyanis az utolsó infóm az volt a zenekarról, hogy új a basszusgitáros (a régi Nyugodjon Békében!), és mifelénk az a hír járta sokáig, hogy az énekes is új lesz. Nem akarok vitatkozni senkivel, de számomra a Pitbull az úgy volt az igazi, ahogy volt. Legalábbis azt hittem. A Revolúció bebizonyította, hogy egy tragédia után is lehet jó lemezt lerakni az asztalra!

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

Wind of Change, Rock You Like A Hurricane, és ha megerõltetném magam, biztosan tudnék még mondani néhány címet, amirõl mindenkinek beugrana, hogy kirõl is beszélünk! Naná, hogy a Scorpionsról!
Ám ez esetben az elõbb említett dalcímek nem sokat nyomnak a latban! Itt egy teljesen más zenei és szövegvilágú zenekarral találjuk szemben magunkat. Elég csak a nyitó Hour I-t megfülelni, és máris rájöhet az ember, mirõl hadoválok itt össze! :)

Ric$ - 2010-05-01

[216 - 220]