(Zenekritika)

Nehéz szívvel álltam neki ennek a korongnak. Az elõzetes gyanánt megnézett klip finoman szólva nem gyõzött meg, gondoltam a lemeznek talán sikerül. Fõ hatásként mindenhol a Buckcherry került elõ, legalábbis azokban az interjúkban, amiket én olvastam. Lehet, bennem van a hiba, de én ezt egyáltalán nem érzem. Sehol, semmiben.

Ric$ - 2011-03-29

(Zenekritika)

Nem mostani a lemez, amit elõszedtem egy röpke írás erejéig, viszont mindenképpen érdemes helyet "pazarolni" rá! Már csak azért is, hiszen nemsokára itt az új album, melynek beharangozó dala több, mint remekül sikerült!

Ric$ - 2011-03-24

(Zenekritika)

Mikor egy évvel ezelõtt megvettem a HARD Time Is Waiting For No One korongját, teljesen ledöbbentem rajta, hogy mekkora anyagot sikerült összehozniuk. Ez most, egy évvel a megjelenés után sincs másképpen, sõt. Azóta az egyik legtöbbet játszott korong lett nálam az anyag! Az új anyag, az Even Keel, még az elõzõnél is jobban sikerült...

Ric$ - 2011-03-24

(Zenekritika)

Nos, mikor az egyik Hammer válogatáson meghallgattam a zenekar egy számát, elsõre nem igazán jöttek be. A borító se volt az igazi, de valamiért mégis a lemez megvásárlása mellett döntöttem...
Az intro után viszont le kellett padlóznom... Mindenhol Hooligans-klónként állították be a bandát, még ha nem is nyíltan, de érezhetõen. Nos, nekem ez a név mindössze az elsõ klipes nóta hallgatáskor jutott eszembe. Nekem inkább ilyesmi érzéseim voltak: Buckcherry, Backyard Babies, Buckcherry, Buckcherry... :)

Ric$ - 2011-03-15

(Zenekritika)

MTV Unplugged (2002) 

Sosem rajongtam az unplugged mûfajért. Nem tudom miért, de néhány jól sikerült próbálkozástól eltekintve nem igazán tudott meggyõzni semelyik, hogy ez annyira jó lenne, hogy én ilyet hallgassak. Ám jelen esetben egy szabályt erõsítõ kivételrõl lesz szó.

Ric$ - 2011-03-15

[211 - 215]