(Zenekritika)

Mikor hallottam, hogy az ex-Cross Borns gitáros Szrogh Atesz új bandát csinált, igencsak megörültem, hiszen a CB az egyik kedvenc hazai bandám volt. Mikor azonban láttam, hogy a DD amolyan mocsokos rockban utazik, kicsit tartottam ettõl a lemeztõl. Mint késõbb kiderült, alaptalanul.

Ez ugyanis nem a Sex Action-féle vonulat, hanem inkább kicsit a Motörhead és a korai CHC keverékeként írnám le, bár eléggé felesleges bármit is ráerõltetni. Adott egy karcos ének, (kicsit akkor is Molicsra hajaz a Cool Head fénykorából, vagy csak nekem tûnik úgy?), hozzá nem kicsit metalos zene, zajos, mocskos hangzás, néhol picit átgondolatlannak tûnõ szövegek, és máris egy fasza bemutatkozást tartunk a kezünkben, azaz az mp3 lejátszónkon, hiszen az anyag ingyenesen letölthetõ a banda oldaláról.
A borító egyszerû, de egyáltalán nem rossz. Mondjuk, nem tartom a leg megfelelõbb választásnak, mert szerintem nem igazán illik ehhez a zenéhez. De ez csak egy kis kukacoskodás. A hangzáson lehetett volna még picit javítani, de nem zavaró, sõt, némelyik dalnak jól is áll ez zajos feeling.

Ric$ - 2011-09-03

(Zenekritika)

A Rockinform Rock 2009 válogatásán találkoztam elsõnek a csapattal, és az a dal meggyõzött arról, hogy érdemes lesz odafigyelni erre a névre.
Sok helyen nem kezelik a triót a helyén. x. vonalas Tankcsapda klónt látnak bennük, pedig az igazság azért kicsit más. Tény, hogy a 'tapasz is debreceni. Ahogy az is igaz, hogy vannak hasonlóságok. Ám én mégis inkább azt mondanám, szarjuk le a klisék közé szorítást, meg az egyéb fasz érvek keresését, és hallgassuk meg a lemezt!

Ric$ - 2011-05-05

(Zenekritika)

Következzék egy igazi gyöngyszem, amit mindenkinek bátran ajánlok. Válozatos, fülbemászó dallamok, könnyen megjegyezhetõ és kellemesen humoros dalszövegek jellemzik a Bakter Brothers elsõ albumát, amely így azonnal felidézi a 90-es évek hangulatát.

Green - 2011-05-05

(Zenekritika)

Ismét egy kis múltidézés következik. A Dance együttes elsõ, és talán a legjobb, az idén, 2010-ben éppen 20 éves lemezét, a Love Commando címût veszem górcsõ alá.
Egy kis történelem: a Dance együttesbõl igazolt Zana Zoltán (alias Ganxsta Zolee a Sex Actionbe), illetve késõbb Vértes Attila innen dobbantott az XL Sisters nevû formációba. Helyükre érkezett Ördögh Csipa Tibor és Kiss Endi Endre dobos, majd még egy lemez (Ördög vagy angyal) után nevüket Hooligans-re változtatták, és a zenei irány is módosult.

Ric$ - 2011-04-11

(Zenekritika)

Mikor a megjelenés elõtt megkaptam ezt a cd-t, legalább annyira vitt a kíváncsiság, amennyire féltem is a tartalomtól. Vitt, mert imádom az oldschool rap muzsikákat, hiszen én sem tegnap kezdtem ilyesmit hallgatni, '94-'95 nem tegnap volt, és féltem, mert Faktor ütemei annyira nem jöttek be sosem. És mégis, valamiért itt mûködnek. Ahogy Fletó is megmondta: Nem kicsit, nagyon!

Ric$ - 2011-04-11

[201 - 205]