(Zenekritika)

Következzék egy igazi gyöngyszem, amit mindenkinek bátran ajánlok. Válozatos, fülbemászó dallamok, könnyen megjegyezhetõ és kellemesen humoros dalszövegek jellemzik a Bakter Brothers elsõ albumát, amely így azonnal felidézi a 90-es évek hangulatát.

Green - 2011-05-05

(Zenekritika)

Ismét egy kis múltidézés következik. A Dance együttes elsõ, és talán a legjobb, az idén, 2010-ben éppen 20 éves lemezét, a Love Commando címût veszem górcsõ alá.
Egy kis történelem: a Dance együttesbõl igazolt Zana Zoltán (alias Ganxsta Zolee a Sex Actionbe), illetve késõbb Vértes Attila innen dobbantott az XL Sisters nevû formációba. Helyükre érkezett Ördögh Csipa Tibor és Kiss Endi Endre dobos, majd még egy lemez (Ördög vagy angyal) után nevüket Hooligans-re változtatták, és a zenei irány is módosult.

Ric$ - 2011-04-11

(Zenekritika)

Mikor a megjelenés elõtt megkaptam ezt a cd-t, legalább annyira vitt a kíváncsiság, amennyire féltem is a tartalomtól. Vitt, mert imádom az oldschool rap muzsikákat, hiszen én sem tegnap kezdtem ilyesmit hallgatni, '94-'95 nem tegnap volt, és féltem, mert Faktor ütemei annyira nem jöttek be sosem. És mégis, valamiért itt mûködnek. Ahogy Fletó is megmondta: Nem kicsit, nagyon!

Ric$ - 2011-04-11

(Zenekritika)

Ez az a korong, amit rettenetesen vártam. Valamiért iszonyúan bejön a Beef Story. Élõben is ott vannak, meg a neten fellelhetõ számaik is megfogtak valamiért.
Ami elsõre is kiütközött, hogy Hector egy energiabomba, Della MC pedig egy sokoldalú tehetség. Hector reszelõs, élces hangja pazarul illeszkedik Della simább hangjához. Vagyis nagyon jól kiegészítik egymást. Busta pedig Busta. És kész. Ezen nincs mit ragozni. Ez egy olyan trió, ami nem igazán nyúlhat mellé, gondoltam én...

Ric$ - 2011-04-11

(Zenekritika)

Szerintem az RTM fanok közül kevesen várták annyira ezt a korongot, mint én. Ennek oka igen prózai: Kamion kibaszott jó. Legalábbis szerintem. Ez az EP is engem támaszt alá.
Mondjuk, azt elõre kell bocsátani, hogy akinek Zsolti Oldschool Shit EP-je nem tetszett, az itt sem fogja megtalálni számítását, mert ez az OS testvérének is tekinthetõ. Minden értelemben. Az alapok (Deal Beatz, Killa Tilla, Awful, Fira keze munkája) is inkább a '90-es évek elejét juttatják eszembe, vagyis ez is old school ízû muzsikák gyûjteménye.

Ric$ - 2011-04-11

[201 - 205]