(Zenekritika)

Hát, ha valaki nálam jobban várta ezt a lemezt, az hazudik! A debütalbumot azonnal megrendeltem, mikor megjelent, és rongyosra hallgattam. Azóta is elég gyakori vendég a discmanemben. Minden "hibájával" együtt is imádom!
Sok minden történt a bandával azóta. Doboscsere, és egy új frontember a régi mellé, aki csak énekel. Sidd hangja nálam etalon kategória. (Mindig egy hasonlattal élek, ha valakinek el akarom mondani milyen: Õ a magyar Vince Neil bazzeg!)

Ric$ - 2011-10-09

(Zenekritika)

Mikor egy banda olyan debüt albumot ad ki, mint a Holtidõék, akkor a második korong megírásakor elég komoly nyomás nehezedhet rájuk. Az elsõ ugyanis közel hibátlan volt. Jó hosszú idõ, majdnem 3 év kellett, hogy elõrukkoljnak a folytatással. Viszont megérte rá várni, ez kétségtelen.

Ric$ - 2011-09-25

(Zenekritika)

Vártam ezt a lemezt, mint a messiást. Nincs kertelés, az elõzõ Kamion anyagról el lehet olvasni a véleményem! :) A South Side Respect MixTape Song, illetve az egyéb Kamion dalok és featek kellõen fokozták a kíváncsiságom idõközben. Nem is kellett csalódnom, mikor meghallgattam a végeredményt!

Ric$ - 2011-09-22

(Zenekritika)

Az elsõ Partyzan lemez anno hatalmasat ütött nálam, hiszen azt a fajta Cult-os, tökös muzsikát idehaza kevesen mûvelték ilyen jól, mint Õk. Aztán eltelt majdnem négy év, és csak egy nóta látott napvilágot tõlük idõközben. Féltem kicsit, mi lesz velük. Aztán láttam, hogy jön a második lemez májusban. No, ennél szebb "szülinapi ajándékot" ki sem találhattak volna nekem Szizsóék! :)

Ric$ - 2011-09-18

(Zenekritika)

Mikor a Sex Action beadta a kulcsot 1994 elején, pár banda az Õ sikerük farvizén óhajtott révbe érni. Volt, akiknek sikerült, volt, akiknek nem. És olyan is volt, akikek félig.
A Wild Side leginkább az utolsó kategóriába sorolható, hiszen megjelent egy ma már kultikusnak mondható lemezük, ám utána eltûntek a színrõl.

Ric$ - 2011-09-12

[196 - 200]