(Zenekritika)

Ismét az járt a fejemben, mint az Empathy esetében. Az énekest, Szeibit, és a gitáros Kristófot száz éve ismerem, és szervezõjük Brísz is régi cimbora. Azt is tudtam, hogy Õk egy metal banda, abból a fajtából, amit már régen nem hallgatok. Viszont ez a legkevesebb, hogy ráfülelek a cuccukra, és írok róla.

Ric$ - 2011-11-01

(Zenekritika)

Nem szoktam válogatáslemezeket hallgatni, pláne nem venni. Ám most, ha már Halloween van, megosztom veletek a világ egyik legjobb lemezét, ami történetesen válogatás! :) Rob zombie gondolt egy merészet, maga köré gyûjtött néhány bandát, illetve régi klasszikust, és méltó módon megidézték az ünnep hangulatát pár nótában! :)

Ric$ - 2011-10-31

(Zenekritika)

... avagy Emberek és egyéb katasztrófák.
A jó hosszú címû lemez egy régi zenekar régi/új dalait tartalmazza. A név alapján én tuti valami punk muzsikára tippelnék, sõt, asszem elõször is azt hittem, WackorMiki elõzõ bandája az volt... Nem is értettem  párhuzamot. Aztán mikor megtudtam, hogy Õk valójában egy rap-metal formáció, majd kiugrottam a bõrömbõl örömömben. Ugyanis kis hazánk nem éppen dúskál az ilyesmiben. Sajnos.

Ric$ - 2011-10-29

(Zenekritika)

Az igazat megvallva sosem hallottam a zenekarról. Láttam, hogy a júniusi HammerWorld magazin melléklete lesz a lemezük, és ennyi. Elsõre azt hittem, valami dark rock/goth csapat lehet, ami nem baj, hiszen csípem én az olyanokat is. Hogy én mekkorát tévedtem...

Ric$ - 2011-10-29

(Zenekritika)

Jó sokáig készült ez a lemez, az biztos. És kövezzenek meg érte nyugodtan, de ehhez képest a végeredményben vannak hibák. Nem sok, de akadnak. Gábor hangja és stílusa elsõre megfogott. Nem egy sablon flow, és nem egy sablon elõadó. Aki mást mond, az hülye.

Ric$ - 2011-10-29

[186 - 190]