(Zenekritika)

... avagy Emberek és egyéb katasztrófák.
A jó hosszú címû lemez egy régi zenekar régi/új dalait tartalmazza. A név alapján én tuti valami punk muzsikára tippelnék, sõt, asszem elõször is azt hittem, WackorMiki elõzõ bandája az volt... Nem is értettem  párhuzamot. Aztán mikor megtudtam, hogy Õk valójában egy rap-metal formáció, majd kiugrottam a bõrömbõl örömömben. Ugyanis kis hazánk nem éppen dúskál az ilyesmiben. Sajnos.

Ric$ - 2011-10-29

(Zenekritika)

Az igazat megvallva sosem hallottam a zenekarról. Láttam, hogy a júniusi HammerWorld magazin melléklete lesz a lemezük, és ennyi. Elsõre azt hittem, valami dark rock/goth csapat lehet, ami nem baj, hiszen csípem én az olyanokat is. Hogy én mekkorát tévedtem...

Ric$ - 2011-10-29

(Zenekritika)

Jó sokáig készült ez a lemez, az biztos. És kövezzenek meg érte nyugodtan, de ehhez képest a végeredményben vannak hibák. Nem sok, de akadnak. Gábor hangja és stílusa elsõre megfogott. Nem egy sablon flow, és nem egy sablon elõadó. Aki mást mond, az hülye.

Ric$ - 2011-10-29

(Zenekritika)

Legalább annyira vártam ezt a lemezt, mint amennyire féltem is tõle. Amikor barátok, haverok új cd-jét kapom, arról mindig nehéz írni. Ha jó a lemez, akkor azért, ha rossz, akkor meg azért. Az Empathy zenekart régóta ismerem, az énekesük, Vinnie tetovál engem is. A régi demot nagyon szeretem, és miután egy ideig próbálkoztak más énekesekkel is, kicsit elment a kedvem a bandától. De aztán szerencsére Vinnie visszatért, és egy erõteljes lemezt raktak le az asztalra, ami eléggé belopta magát a szívembe! Hogy miért? Katt, és kiderül! :)

Ric$ - 2011-10-29

(Zenekritika)

Valamilyen érthetetlen okból, mikor mentegettük át a cikkeket az elõzõ oldalunkról, ez a kritika lemaradt! Ezt igyekszem most pótolni, ezzel a közel két éves irománnyal! :D
Mint korábban már leírtam, talán többször: Nem szeretem a Guns 'N Roses-t. Sosem szerettem, ezért mikor meghallottam, hogy Hazánk legjobb GNR tribute zenekara kiadott egy saját dalokat tartalmazó lemezt, nem rohantam azonnal, hogy megvásárolhassam.

Talán még ma sem lennék boldog lemeztulajdonos, ha nem látok egy klipet, amit az Én címû dalukra forgattak. Azaz vágtak össze már meglévõ felvételekbõl. (Ezúton is szeretnék gratulálni a zenekarnak, mert 2009 legjobb magyar klipjét sikerült összehozniuk!) Megállapítottam, hogy a nóta kicsit sem 'gánszos', ami jó. Sõt, a nóta is nagyon jó!
Nem is kellett több, azonnal begyûjtöttem a lemezt. És sajnálattal állapítottam meg... Egy fenét! :) Fülig ért a szám, hiszen egy tökös, korrekt mocskos rock lemezt hallgattam végig, újra, és újra!
Voltak ugyan rózsás utánérzések, de voltak zseniális poénok is. Utóbbira remek példa a Két fejed címû nóta elsõ néhány sora, de említhetném a Sör földön teljes szövegét, hiszen aki volt már klubkoncerten, az tudja, hogy ez a nóta tökéletes leírása egy ilyen eseménynek!
A megszólalás álomszerû, igazi mestermunka, gratula a hangmérnöknek! A borító igazolja a lemezcímet, de még így is piros pontot érdemel! Már csak élõben szeretném hallani ezeket a nótákat srácok, illetve már most nagyon várom a következõ, saját nótákat tartalmazó lemezt!

Csúcspont(ok): Én (a lemez legjobbja, kiváló klippel), Sör a földön (igazi klubkoncert feeling), Két fejed van (igazi másnap feeling) és a záró Körülöttem mindenki (Rózsa ízû ballada, nagyszerû szöveggel!Tökéletes zárás!)
Mélypont(ok): Tükörkép (túl gánszos, és ez számomra nem jó! :) )

10/9,5

Ric$ - 2011-10-24

[186 - 190]