(Zenekritika)

Hal. Elég érdekes név egy zenekarnak, de hát hallottunk már ennél cifrábbakat is, nem? :) Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akik a Majdnem Kalifornia remekbeszabott videojával ismerte meg anno az együttest. Aztán jött még egy Katy Perry cover az MR2 Akusztikban. De valamiért mégsem éreztem a késztetést, hogy jobban elmélyüljek abban a tóban, melyben a Fish! úszkál. Aztán egy Rockinformos interjú után kiderült, hogy ez a tó nem is tó. Mégcsak nem is tenger. Óceán ez kérem szépen, ahol a Fish! az egyik legnagyobb hal. Sõt...

Ric$ - 2012-01-15

(Zenekritika)

Az Alapítvány zenekar az Utópia Stúdió session zenészeibõl alakult formáció, ami sajnos csak egy lemezt élt meg. De milyen lemezt? Ha minden magyar zenekar csak közel ilyen igényes lemezzel ajándékozná meg a hallgatóit, nem hiszem, hogy gond lenne a lemezeladásokkal...

Ric$ - 2012-01-04

(Zenekritika)

Október 14-én, pénteken sétáltunk hazafelé a párommal Tatabányán (itt is van egy otthon), amikor is figyelmesek lettünk a Roxxy Music Café október- november-december havi programlistájára (igen, spórolunk a papírral, kidobunk három hónapot egybe). Október 21-re, az azt követõ péntekre volt kitûzve Rómeó Vérzik koncert, igencsak kedvezõ belépõvel. El is döntöttük, hogy ezt nem hagyhatjuk ki, mindenképp kell idén egy harmadik alkalom is, amikor a felvidéki bandával együtt üvöltjük a számaikat.

Dávid - 2011-11-01

(Zenekritika)

Ismét az járt a fejemben, mint az Empathy esetében. Az énekest, Szeibit, és a gitáros Kristófot száz éve ismerem, és szervezõjük Brísz is régi cimbora. Azt is tudtam, hogy Õk egy metal banda, abból a fajtából, amit már régen nem hallgatok. Viszont ez a legkevesebb, hogy ráfülelek a cuccukra, és írok róla.

Ric$ - 2011-11-01

(Zenekritika)

Nem szoktam válogatáslemezeket hallgatni, pláne nem venni. Ám most, ha már Halloween van, megosztom veletek a világ egyik legjobb lemezét, ami történetesen válogatás! :) Rob zombie gondolt egy merészet, maga köré gyûjtött néhány bandát, illetve régi klasszikust, és méltó módon megidézték az ünnep hangulatát pár nótában! :)

Ric$ - 2011-10-31

[181 - 185]