(Zenekritika)

Egy kicsit szokatlan dologról írok, pontosabban nem szokatlan, de ha Czifra Zoli barátom meglátja, mirõl írtam, megint hetekig ezzel fog basztatni! Éppen ezért Neki ajánlom ezt az írást! :P
A 2006-os újjáalakulás óta követem nyomon a Take That pályafutását. A visszatérõ, négyesben készített lemez, a Beautiful World, roppant jól sikerült. Anno meg is vettem a koncert dvd-t is, meg a következõ élõ anyagot is. A tavalyi lemez ugyan kicsit elektronikusabbra sikeredett, ennek ellenére nem volt kérdés, hogy a Progress Live is kötelezõen beszerzendõ lesz számomra. Mivel az árkülönbség a dvd és a blu-ray formátum között szinte elenyészõ (1000 forint) volt, ezért inkább a blu-ray mellett döntöttem.

Ric$ - 2012-04-18

(Zenekritika)

Szeretem, mikor egy banda egyénisége alapján ki lehet találni, kb. milyen stílusú zenét tolnak. Jelen esetben nekem maximálisan sikerült! :)

Ric$ - 2012-03-26

(Zenekritika)

Sokáig halogattam ezt a lemezt is. Magyar rap-metal? Na ne röhögtessetek már... Mindig ezen a véleményen voltam. Ami az RKH-nak sikerült, az nem biztos, hogy másnak is menni fog. Erre megy. Nem is kicsit... :) Limp Bizkit fan vagy? Akkor tovább! :)

Ric$ - 2012-03-26

(Zenekritika)

Nem tudom miért, de egészen régtõl fogva rajongok a kérész-életû produlciókért. Több ilyen formáció van, akik egyetlen lemezzel ajándékoztak meg minket, ám én mégis a "kedvenceim" közé sorolom õket. Természetesen ezalatt nem azt kell érteni, hogy napi szinten hallgatom õket, de néha jólesõ érzés elõkaparni a lemezüket, és a lejátszóba helyezni. Nos, a Pleasure Bombs is ilyen.

Ric$ - 2012-03-15

(Zenekritika)

Legalább annyira vártam ezt a lemezt, mint amennyire féltem is tõle. Ugyanis régi felállás, meg klasszikus felállás, meg ilyenek, de a kedvenc lemezeimet pont nem Õk készítették. (No Holds Barred, New World Disorder, Uncivilization). Ennek ellenére nem akartam kihagyni a lemezt. Megjelent, megrendeltem, és legalább egy hónapig be sem tettem a lejátszómba...

Ric$ - 2012-02-26

[176 - 180]