(Zenekritika)


Sok alkalommal belefutottam már a Perfect Symmetry zenekarba. Elsőként talán a magyar Iron Maiden tribute válogatáson. Az Evil That Man Do dalt játszották fel zseniálisan. Aztán a Hammer Hangpróbán hallottam őket 2009-ben, ahol eléggé lenyűgözött az akkori lemez! De mégsem ösztönzött további hallgatásra az sem. Évek múltán, mikor az Alapítvány zenekar lemezével megismerkedtem, és ez által Kovács Attila énekessel, Ő hívta fel a figyelmemet a zenekarra. Az új felállásban ugyanis Ő a vokalista, ami nekem több, mint elég volt ahhoz, hogy figyelemmel kísérjem minden kedden az új dalokat! :)

Ric$ - 2012-08-02

(Zenekritika)

Ric$ - 2012-07-26

(Zenekritika)


A legjobb magyar dallamos hard rock zenekar elérte 30. életévét. Azért ez nem kis szó, pláne a jelen körülmények között. Oké, hogy voltak inaktív évek, de azért a 3 dekád nagyobbik részét aktívan élte meg a csapat. A jelenlegi felállás méregerős, és már két zseniális nagylemezt is kaptunk tőlük. Aki nem tudott jelen lenni a koncerten, mint ahogy én sem, annak remek lenyomat e dupla korong.

Ric$ - 2012-07-15

(Zenekritika)


Kedvenc texasi fenegyerekeink idén végre új albummal rukkolnak elő! :) Már éppen ideje volt, ugyanis a legutóbbi korong, a Mescalero már jó 9 éves. Jövőre 40 éves a banda, még belegondolni is sok! :) Valahol értem, hogy ezek a veteránok már kicsit lassan dolgoznak, ám ha a teljes korong ilyen lesz, mint ez az EP, akkor megéri rá várni.

Ric$ - 2012-07-15

(Zenekritika)

Szabi olyan elõadó, akinek a számai már azóta itt-ott a fejemben motoszkálna, amióta elkezdtem ténylegesen zenét hallgatni. Ha még õszintébb szeretnék lenni, õ volt a legelsõ elõadó, akit ténylegesen hallgattam (ezt úgy kéne érteni, hogy addig nem figyeltem semmilyen elõadóra, akit rádióban vagy egyéb helyen hallottam). Tehát ez a sztori sem ma kezdõdik, hiszen a ’99-es „Félre az útból” címû albumot még kazettán hallgattuk.

Dávid - 2012-06-03

[161 - 165]