(Zenekritika)


Mikor tavasszal csináltam az interjút Hibriddel, akkor küldött nekem egy exkluzív-előzetest a lemezről, a Tetó című dalt. Amint meghallottam kivert a libabőr... A hangzása, a szövege, az alapja, mindene tökéletes volt. Közben folyamatosan hallottam dalokat, dalrészleteket, ki is kerültek trekkek, mégis alig vártam, hogy a kész lemezanyagot a kezemben tarthassam. Végre eljött ez a pillanat. Beváltotta vajon a hozzá fűzött, egyáltalán nem kicsi reményeimet?

Ric$ - 2012-10-06

(Zenekritika)


Sokáig bajban voltam Essemmel, megvallom őszintén. Egy újságírónak elég cinkes leírni ilyet, de én megvallom Nektek, hogy akkor hallottam Róla először, amikor a Flört című számot készítette Busta Zsével. Aztán elkezdtem követni a munkásságát, mert tetszett a flowja, és a szövegei. Szépen lassan, kemény munkával beírta magát a köztudatba. Majd váltottunk pár levelet, aztán felhívott egy nap, hogy küldene egy lemezt, hallgassam meg, és ha gondolom, írjak róla. Mikor a korongot beraktam a lejátszóba, már tudtam is, hogy muszáj lesz megkritizálnom a lemezt! :)

Ric$ - 2012-09-24

(Zenekritika)


Az már jó rég eldöntetett, hogy az Apokalipszis, vagy ez esetben stílszerűen Armageddon éve a PitBull 2 lemezeké lesz. Ám mivel képben kell maradni, ezért az év közben folyamatosan kerültek ki trekkek Zsolti boszorkánykonyhájából. Ezek egy része szervesen kapcsolódik a PitBull 2 életérzéshez, ahogy Ő fogalmazott. Így egy gyűjteményes korongon kiadva alkotják a Kétszázegykettő címre hallgató másik cd-t.

Ric$ - 2012-08-12

(Zenekritika)


Zsolti előző két korongja, A Nevem Miszter és az Erő, Hatalom, Becsület nagyon magasra helyezte azt a bizonyos lécet, és mivel ez a korong Tőle szokatlanul hosszú ideig készült elég izgatottan vártam a végeredményt! :)

Ric$ - 2012-08-12

(Zenekritika)


Sok alkalommal belefutottam már a Perfect Symmetry zenekarba. Elsőként talán a magyar Iron Maiden tribute válogatáson. Az Evil That Man Do dalt játszották fel zseniálisan. Aztán a Hammer Hangpróbán hallottam őket 2009-ben, ahol eléggé lenyűgözött az akkori lemez! De mégsem ösztönzött további hallgatásra az sem. Évek múltán, mikor az Alapítvány zenekar lemezével megismerkedtem, és ez által Kovács Attila énekessel, Ő hívta fel a figyelmemet a zenekarra. Az új felállásban ugyanis Ő a vokalista, ami nekem több, mint elég volt ahhoz, hogy figyelemmel kísérjem minden kedden az új dalokat! :)

Ric$ - 2012-08-02

[161 - 165]