(Zenekritika)


Valamiért sosem voltam nagy KISS fan... A Detroit Rock City című filmet persze többször láttam (az Edward Furlongosat!), de nem lettem rajongó tőle... Meg annyiban kimerült az ismeretség, hogy meghallgattam sok lemezüket, volt, ami nem is volt rossz, mint a legutóbbi Sonic Boom, de nekem valami hiányzott belőlük... Egészen mostanáig!

Ric$ - 2012-10-14

(Zenekritika)


Mikor tavasszal csináltam az interjút Hibriddel, akkor küldött nekem egy exkluzív-előzetest a lemezről, a Tetó című dalt. Amint meghallottam kivert a libabőr... A hangzása, a szövege, az alapja, mindene tökéletes volt. Közben folyamatosan hallottam dalokat, dalrészleteket, ki is kerültek trekkek, mégis alig vártam, hogy a kész lemezanyagot a kezemben tarthassam. Végre eljött ez a pillanat. Beváltotta vajon a hozzá fűzött, egyáltalán nem kicsi reményeimet?

Ric$ - 2012-10-06

(Zenekritika)


Sokáig bajban voltam Essemmel, megvallom őszintén. Egy újságírónak elég cinkes leírni ilyet, de én megvallom Nektek, hogy akkor hallottam Róla először, amikor a Flört című számot készítette Busta Zsével. Aztán elkezdtem követni a munkásságát, mert tetszett a flowja, és a szövegei. Szépen lassan, kemény munkával beírta magát a köztudatba. Majd váltottunk pár levelet, aztán felhívott egy nap, hogy küldene egy lemezt, hallgassam meg, és ha gondolom, írjak róla. Mikor a korongot beraktam a lejátszóba, már tudtam is, hogy muszáj lesz megkritizálnom a lemezt! :)

Ric$ - 2012-09-24

(Zenekritika)


Az már jó rég eldöntetett, hogy az Apokalipszis, vagy ez esetben stílszerűen Armageddon éve a PitBull 2 lemezeké lesz. Ám mivel képben kell maradni, ezért az év közben folyamatosan kerültek ki trekkek Zsolti boszorkánykonyhájából. Ezek egy része szervesen kapcsolódik a PitBull 2 életérzéshez, ahogy Ő fogalmazott. Így egy gyűjteményes korongon kiadva alkotják a Kétszázegykettő címre hallgató másik cd-t.

Ric$ - 2012-08-12

(Zenekritika)


Zsolti előző két korongja, A Nevem Miszter és az Erő, Hatalom, Becsület nagyon magasra helyezte azt a bizonyos lécet, és mivel ez a korong Tőle szokatlanul hosszú ideig készült elég izgatottan vártam a végeredményt! :)

Ric$ - 2012-08-12

[156 - 160]