(Zenekritika)

A Másnaposok Bulija egy közel húsz éves hagyomány, amin én is már tíz éve tiszteletemet teszem. Soha, semmi pénzért nem hagynám ki. A társaság, a buli mindig remek. Egy alkalommal volt mindössze, hogy hamar leléptem, de erről írtam már korábban. Az ideit is nagyon vártam, hiszen mindig remek évindító! :)

Ric$ - 2013-01-04

(Zenekritika)

Méhn Zoli gitárossal már évek óta beszélgettünk egy interjúról, meg koncertbeszámolóról, de a legnagyobb igyekezetem ellenére sem jött össze sosem. Valami mindig közbeszólt. Munka, betegség, valami szarság... :)
De most semmi sem állíthatott meg!!! Irány volt a koncertre!!! :)

Ric$ - 2013-01-04

(Zenekritika)

Először is bocsánatkéréssel kell kezdenem a cikket, ugyanis a nyitó Válasz Nélkül-t sajnos lekéstem. Anda Ricsi énekes megjegyezte, hogy nem vesztettem semmit, ugyanis beteg, ami a teljesítményre is kihatott. De a Rock-Stone és az Auróra programját már egészben élvezhettem! :)

Ric$ - 2013-01-04

(Zenekritika)

Mikor nemrég Bozsó megkeresett, hogy a R&G és a Sportalsó kooperálhatnánk egymással, nagyon örültem az ötletnek. Szimpatikus a hely, a törzsközönség, meg a hozzáállásuk is. A Depi tavalyi lemeze nagyon tetszett, ezért szerettem volna lemenni a koncertjükre, Alvinékat is régen láttam már, a Niksonékkal régóta tervben volt az interjú, koncertbeszámoló, ezért most hármat egy csapásra gondoltam, és Dáviddal lementünk a Sportcsarnokba.

Ric$ - 2012-10-22

(Zenekritika)

Ric$ - 2012-10-21

[151 - 155]