(Zenekritika)

Először is bocsánatkéréssel kell kezdenem a cikket, ugyanis a nyitó Válasz Nélkül-t sajnos lekéstem. Anda Ricsi énekes megjegyezte, hogy nem vesztettem semmit, ugyanis beteg, ami a teljesítményre is kihatott. De a Rock-Stone és az Auróra programját már egészben élvezhettem! :)

Ric$ - 2013-01-04

(Zenekritika)

Mikor nemrég Bozsó megkeresett, hogy a R&G és a Sportalsó kooperálhatnánk egymással, nagyon örültem az ötletnek. Szimpatikus a hely, a törzsközönség, meg a hozzáállásuk is. A Depi tavalyi lemeze nagyon tetszett, ezért szerettem volna lemenni a koncertjükre, Alvinékat is régen láttam már, a Niksonékkal régóta tervben volt az interjú, koncertbeszámoló, ezért most hármat egy csapásra gondoltam, és Dáviddal lementünk a Sportcsarnokba.

Ric$ - 2012-10-22

(Zenekritika)

Ric$ - 2012-10-21

(Zenekritika)


Valamiért sosem voltam nagy KISS fan... A Detroit Rock City című filmet persze többször láttam (az Edward Furlongosat!), de nem lettem rajongó tőle... Meg annyiban kimerült az ismeretség, hogy meghallgattam sok lemezüket, volt, ami nem is volt rossz, mint a legutóbbi Sonic Boom, de nekem valami hiányzott belőlük... Egészen mostanáig!

Ric$ - 2012-10-14

(Zenekritika)


Mikor tavasszal csináltam az interjút Hibriddel, akkor küldött nekem egy exkluzív-előzetest a lemezről, a Tetó című dalt. Amint meghallottam kivert a libabőr... A hangzása, a szövege, az alapja, mindene tökéletes volt. Közben folyamatosan hallottam dalokat, dalrészleteket, ki is kerültek trekkek, mégis alig vártam, hogy a kész lemezanyagot a kezemben tarthassam. Végre eljött ez a pillanat. Beváltotta vajon a hozzá fűzött, egyáltalán nem kicsi reményeimet?

Ric$ - 2012-10-06

[151 - 155]