(Zenekritika)


A tavalyi, igencsak vegyesen fogadott Linkin Park lemez és Chester Bennington tragikus öngyilkossága után az LP zenei agya szólólemezzel jelentkezett. Ahhoz szerintem nem kell különösebb jóstehetség, hogy belássuk: a Linkin Park-nak ezzel (talán helyesen) vége, így logikus volt ez a szólólemez. Már csak az volt a kérdés, hogy sikerült? És persze az, hogy milyen zene is lesz rajta?

Ric$ - 2018-08-22

(Zenekritika)

Kentucky fenegyerekei nem igazán ülnek a babérjaikon. Ez már a harmadik anyaguk, ami a Mascot-nál jön ki és talán a leginkább felszabadult a három közül. Amikor megláttam a borítót, már pontosan tudtam, hogy ez a lemez abszolút nekem szól majd.

Ric$ - 2018-06-11

(Zenekritika)

Edmonton fenegyerekei szerencsére nem tudnak megülni a nemesebbik felükön és egy évvel a legutóbbi, nem mellesleg remekül sikerült Kentucky című lemezük után újra itt vannak egy hat tételes Ep-vel. Az előzetes promóanyagok alapján nem teljesen volt tiszta számomra, hogy mi a céljuk ezzel a kiadvánnyal, ám mivel nem igazán szoktak időhúzó anyagokat babrálni, nem volt kérdés, azonnal meghallgassam-e?

Ric$ - 2018-06-08

(Zenekritika)

Ha vannak zenekarok, akikkel anno kicsit elbántam, mikor néha-néha negatívabb hangvételű kritikát írtam, akkor a Rumproof mindenképpen ilyen. Azonban becsületükre legyen mondva, egy pillanatnyi sértődés sem volt szerintem, a lemezt meghallgatva pedig azt mondom, lehet, Ők is éreztek ezen dolgokból párat, mert ezúttal teljesen másabb az összkép.

Ric$ - 2018-05-30

(Zenekritika)

Szinte hihetetlen, de már két év telt el a ma sem kevésbé zseniális Tiszassippi óta, és végre megérkezett a folytatás a Desertdrive képében. A srácok hozzáállása, lelkesedése simán vitt magával, ráadásul a debütanyagot sokszor elővettem, így nem volt kérdés, hogy rárepülök-e a második részre.

Ric$ - 2018-04-20

[11 - 15]