(Zenekritika)

A komlói huligánokkal való jó kapcsolatunk eléggé köztudott, hiszen az újraindulásuk óta készítettünk már velük interjút, illetve mindhárom lemezt meg is kritizáltuk korábban. A tavalyi átalakulás után is teljes mellszélességgel álltunk ki mellettük, hiszen a koncerteken bizonyította a két dalnok, hogy velük úgyszintén teljes a Pittbull. A legnehezebb terep azonban mindenképpen az új hanganyag volt, hiszen itt derülhet ki igazán, milyen is az RP jelenleg. Hát ez a nap is eljött. Amikor Méhn Zoli elküldte nekem az anyagot nem kis drukk volt bennem.

Ric$ - 2014-03-11

(Zenekritika)


Az Eznemjazz egy viszonylag friss formáció, amit a nemrégiben ténylegesen betelt Graveyard At Maximum ex-frontembere hozott létre. Igazi, vérbeli punk-rock, klasszikus trió felállásban. Mivel a GAM sosem tartozott a kedvenc bandáim közé, így volt némi fenntartásom a csapattal. Aztán meglestem őket élőben. Addig tartott a kétség. Ám kíváncsi voltam, hogy azt a minőséget lemezen mennyire fogják tudni prezentálni...

Ric$ - 2013-11-29

(Zenekritika)

Ric$ - 2013-11-07

(Zenekritika)


Vártam ezt a lemezt, ugyanis kedvelem a somorjai huligánokat, ám az előző korong valamiért nem jött be, nem is hallgattam annyit, mint az első 3-4 lemezt. Ermi váratlan távozása után a trióra váltás logikus döntés volt, ami a zenén is érezhető. A promo dalok és a mix nagyon felcsigázott, ezért alig vártam az előrendelt lemezt!

Ric$ - 2013-11-07

(Zenekritika)


Nagy várakozás előzte meg az új lemezt, ezt kár is lenne letagadni. Rengeteg dolog suhant át az agyamon, mielőtt hallgatni kezdtem a korongot. Félretettem az utóbbi időkben egyre inkább előtérbe kerülő támadásokat, keveréseket és az összes baromságot, és csak egy dologra hagyatkoztam: a zenére!

Ric$ - 2013-11-06

[136 - 140]