(Zenekritika)

Az előző Parazol lemez, illetve az MR2 Akusztikos felvételük, meg pár koncert alapján értettem, hogy kerülnek Ők az Arénába a Deep Purple elé. Reméltem, hogy ezt a szintet az új lemezen is tudják majd tartani.

Ric$ - 2014-06-25

(Zenekritika)

Ric$ - 2014-06-22

(Zenekritika)

Az egykori Mafia és Los Vegas romjain létrejött Vegas Mafia bemutatkozó EP-je nem váratott magára túl sokat. Fél évvel a megalakulás után már hallgathatjuk is a debütáló kislemezt. Akinek esetleg a fenti két zenekarnév nem mondana semmit, akkor itt gyorsan eltudnám a kötelezőt: a Mafia egy Sidihez köthető projekt volt, így talán beugrik pár arcnak, a Los Vegas pedig a Kowalsky meg a Vega hangszereseiből és a Mafia másik gitárosából, DonLevito-ból álló banda volt. A kapcsolódási pont ezúttal is Levi, a zene pedig...

Ric$ - 2014-04-28

(Zenekritika)

Bárhonnan nézzük, az utolsó LB27 sorlemez óta eltelt 7 év. A Babylon Cirkusz minden szempontból hibátlan album lett, az a bizonyos léc nagyon magasra került vele, ezért akkor azt hittem, annál jobb lemezt a banda talán sosem fog készíteni. Időközben több tagcserén is átesett a formáció, és a kvázi életjelként kiadott 3 dalos EP, a We Are One 2012-ben megmutatta, hogy van még puskapor a zenekarban. Tavaly végre hosszú idő után élőben is sikerült elcsípnem őket Esztergomban, és az a koncert elég komolyan felfokozta a várakozásaimat egy esetleges új korong után.

Ric$ - 2014-04-28

(Zenekritika)

Mivel a hazai rapélet két királya úgy döntött, hogy a közös munka és a barátság pecsétjeként egy napon adják ki a két korongot, ezért stílszerűen én is egy kritikát írok róluk. Biztosan lesz, aki ezen felhördül majd, hogy mit keres Essemm Zsé kritikájában, illetve lesz olyan is, aki Zsé jelenlétét nehezményezi Essemm kritikájában, ám én erre egy dolgot mondok: ez az ÉN kritikám, szóval csitt! :)

Ric$ - 2014-04-16

[131 - 135]