(Zenekritika)

Mindig is szimpatizáltam a svéd arcokkal, bandákkal, ugyanis odafenn északon valahogy nagyon tudják, mi fán terem a rákenroll és a metál. A Deathstars-ékat is az első pillanattól fogva kedvelem, ugyanis ez a goth-electro-dark-glam-sleaze egyveleg, amit nyomnak baromira el tudja kapni a hangulatomat. Vártam a The Perfect Cult lemezt nagyon, ugyanis a Night, Electric Night óta azért eltelt bő fél dekád. Manapság pedig 5 évet várni két lemez között, az olyan, mintha feloszlanál. Ilyenkor nagyon bika hanganyag kell.

Ric$ - 2014-07-07

(Zenekritika)

Mikor kijött a Powertrip bemutatkozó EP-je, nem igazán tudtam, hogy mire is számítsak vele kapcsolatban, mert mindösszesen Máté Évit és munkásságát ismerem a négyesfogatból, Ő pedig már elég sok különböző muzsikát varázsolt elő gitárjából. A sludge/dirty metal, southern rock cimkre mostanában rengeteg zenekarnál előkerül idehaza, és világszerte, ám ez a zene könnyen lehet lelketlen, üres, de akár baromi feelinges és azonnali szerelem is.

Ric$ - 2014-06-29

(Zenekritika)

Az előző Parazol lemez, illetve az MR2 Akusztikos felvételük, meg pár koncert alapján értettem, hogy kerülnek Ők az Arénába a Deep Purple elé. Reméltem, hogy ezt a szintet az új lemezen is tudják majd tartani.

Ric$ - 2014-06-25

(Zenekritika)

Ric$ - 2014-06-22

(Zenekritika)

Az egykori Mafia és Los Vegas romjain létrejött Vegas Mafia bemutatkozó EP-je nem váratott magára túl sokat. Fél évvel a megalakulás után már hallgathatjuk is a debütáló kislemezt. Akinek esetleg a fenti két zenekarnév nem mondana semmit, akkor itt gyorsan eltudnám a kötelezőt: a Mafia egy Sidihez köthető projekt volt, így talán beugrik pár arcnak, a Los Vegas pedig a Kowalsky meg a Vega hangszereseiből és a Mafia másik gitárosából, DonLevito-ból álló banda volt. A kapcsolódási pont ezúttal is Levi, a zene pedig...

Ric$ - 2014-04-28

[131 - 135]