(Zenekritika)

Két vallomással tartozom, már a legelején: régen nem szerettem a Depressziót, sőt. Aztán a Vízválasztó előtt, Soda csatlakozásával elkezdett kicsit izgalmasabbá válni a muzsikájuk. Kiforrottabb lett, az arcokkal sikerült összefutni több koncerten a backstageben, interjúztunk, stb., és kiderült: jó arcok. Aztán mikor kijött az előző korong le kellett vonnom a következtetéseket, miszerint baromi jól szól a lemez, és különösen erős is lett. Itt jön a második vallomás: éppen ezért nagyon vártam ezt a lemezt.

Ric$ - 2014-09-30

(Zenekritika)


A svéd In Flames zenekar mindig is közel állt hozzám, így érthető, hogy nagyon vártam már az új lemezt. Sokakkal ellentétben nekem nincs problémám azzal, hogy folyamatosan változik az a zenei világ, amit ők bemutatnak. Voltak természetesen gyengébb albumok, de mindent összevetve azt hiszem, most sincs okunk a panaszra, ha a Siren Charms című korongot hallgatjuk.

Dávid - 2014-09-09

(Zenekritika)

A tavaly megjelent Confessions egy minden szempontból erős lemez volt az amerikai rock-fenegyerekek életművében, ám a megszokottól jóval eltérően szinte csak és kizárólag komoly szövegek voltak rajta, míg azért korábban mindig előtérbe kerültek a bulizós, partyzós dalszövegek is. Ennek egyfajta ellensúlyozásaként született az idei Fuck EP, ami hat könnyedebb, piálós, odamondogatós dalt tartalmaz. A korong címe pedig a minden elnevezésében megtalálható fuck szócskát foglalja keretbe.

Ric$ - 2014-09-02

(Zenekritika)

Nehéz dolga van az egyszeri embernek, amikor olyan zenekarról ír, aminek szinte a megszületésétől nyomon követi a sorsát, és majdnem minden koncertjén jelen volt, dalait az élő performanszokról nagyon is jól ismeri. Amikor közeledett az EP megjelenése, már kikerültek az első előzetesek egyszerre voltam bizakodó, izgatott és kicsit félénk. Az a nyers energia, ami a C.Y.D: fellépéseken a koncertlátogató felé irányul, az vajon át fog jönni a CD-ről is?

Ric$ - 2014-08-06

(Zenekritika)

Három évvel a remekül sikerült Balls Out! korong után megérkezett az Acél Párduc új karmolása. Az első két felvezetőnek is felfogható kliptől annyira nem vágtam hanyatt magam, még úgy sem, hogy mondhatni nagy fanja vagyok a bandának. Kíváncsi voltam, hogy tényleg elfogyott a puskapor, vagy csak nem okosan választottak dalokat?

Ric$ - 2014-07-08

[126 - 130]