(Zenekritika)

Mivel nekem a Rise Of The Northstar teljesen ismeretlen zenekar volt, gondoltam az aktuális korongban való elmélyedés előtt megvizsgálom a két EP-t, ami megelőzte az első teljes értékű korongot. Kíváncsi voltam, hogy emögött a nyilvánvalóan japán-őrült külsőség mögött mi is rejtőzik igazából.

Ric$ - 2015-02-17

(Zenekritika)

Az előző, Mi van Veled, semmi?! lemez nem igazán lett a kedvenc korongom a Junkie-któl, így volt bennem egy kis drukk, hogy mit is várjak a Félelem és reszketéstől, bár a címben említett két állapot azért elkerült. Úgy voltam vele, hogy a szerintem szintén gyenge Szép Új Világ után is jött egy Degeneráció, így talán most is ez lesz, egy gyengébb után egy jobb.

Ric$ - 2015-02-16

(Zenekritika)

Ismered a Crazy Karma-t? Nem??? Ne parázz, én sem. Ők egyike azoknak, akik nemrégiben a semmiből egy kész, megjelenés előtt álló EP-t dobtak a szerkesztőségünk virtuális postaládájába, és mondták, ha gondoljuk, akkor írjunk Róluk pár sort. Nos, én gondoltam. Meg is volt a pár sor! Sziasztok! :P Ám na, viccet félre: Nem tudtam, mit várjak tőlük, hiszen egy fiatal csapatról van szó, így egyszerre volt izgalmas és első randi-szagú is az ismerkedésünk.

Ric$ - 2015-02-14

(Zenekritika)

A tatabányai Dirty Dogs lassacskán már öreg motorosnak számít a hazai rockpalettán, hiszen idén elérik az iskoláskort, nyáron már 7 évesek lesznek. Régóta esedékes lenne egy új nagylemez, ugyanis 2011-ben jelent meg a második album, a Fekete Mámor. A Félúton, ahogy a neve is mutatja, inkább amolyan helyzetjelentés, ami megmutatja nekünk, mit is várhatunk a megváltozott felállású csapattól.

Ric$ - 2015-02-13

(Zenekritika)

Eléggé várós volt a bonyhádi csapat új anyaga, hiszen a Do Not Complete debüt egy eléggé jól sikerült EP volt, rendesen meg is turnéztatták, és élőben odacsaptak vele rendesen mindig. Nem is volt kérdés, hogy megjelenéskor rá is fülelek a cuccra.

Ric$ - 2015-02-11

[116 - 120]