(Zenekritika)

Fogalmam sem volt, mit is várjak, vagy egyáltalán mit is várhatok a Become As Animal EP-től. Korpos Lalát több, mint 10 ismerem, és mind a Septic, mind a Doghitters nagy favoritom volt, de a bio és az előzetes infók alapján ezúttal teljesen mást vártam.

Ric$ - 2015-02-09

(Zenekritika)

Az Ayahuaska derült égből villámcsapás volt nekem a 2014-es év végén. Longi cimborám ajánlotta Őket figyelmembe, mondván: "Te is csíped a rap-metalt Haver! Ettől eldobod az agyad!" Hát, gondoltam magamban, ez sok jót nem ígér. Ezt a műfajt magyarul szinte lehetetlen jól tolni, és azért, mert a Body Count nálam az alfa és omega, még nem biztos, hogy beüt, de győzködtek, hallgassak rá. Mit veszíthetek? 4 szám, legrosszabb esetben 20 perc szabadidőt.

Ric$ - 2015-02-08

(Zenekritika)

Alaposan besűrűsödött az év vége, rengeteg jó EP került ki karácsony környékén. Az előző Dirty Dawn anyag a Marilyn pofás lemez volt, de túl sokat nem pörgettem, valamiért nem kapott el annyira. Szerintem az az energia hiányzott belőle, amit koncerteken produkálnak a pécsi huligánok. Mivel némileg átalakult a banda, illetve a sok koncert, és az idő azért edzi a zenészeket, kíváncsi voltam, mit mutat a Szerda (szeggény csaj, hehe) négy dala.

Ric$ - 2015-02-07

(Zenekritika)

A csapat előző lemeze, a Band Of Brothers kellemes meglepetés volt, kicsit karcosabb, metálosabb, mint az első kettő. Sokat is hallgattam akkor, bár azért nem sorolnám a kedvenceim közé. Nagyon vártam a Blood For Blood-ot, mert a címadó nóta és a hozzá készült klip maximálisan elnyerte a tetszésemet, illetve érdekelt, hogy a tagcsere után mit is fognak tudni mutatni a srácok.

Ric$ - 2015-02-06

(Zenekritika)

Az elmúlt 8 évet kvázi azzal töltöttem, hogy az új Body Countot vártam. D-Roc 2004-ben bekövetkezett váratlan halálával az eredeti ötösből már csak ketten maradtak, Jeges Tea és Ernie C. E sajnálatos esemény hatására a 2004-re ígért Murder 4 Hire 2006-ra csúszott, és a hangzása nagyon demós jellegű volt, bár a nótákra nem lehetett panasz, rendkívül erős lemez volt. Már akkor elkezdte emlegetni a Főnök, hogy készül az új lemez, és egy-két éven belül várható. Nos, ez a pár év majdnem egy évtized lett, de vajon megérte várni az új korongra?

Ric$ - 2015-02-02

[116 - 120]