(Zenekritika)

Eléggé várós volt a bonyhádi csapat új anyaga, hiszen a Do Not Complete debüt egy eléggé jól sikerült EP volt, rendesen meg is turnéztatták, és élőben odacsaptak vele rendesen mindig. Nem is volt kérdés, hogy megjelenéskor rá is fülelek a cuccra.

Ric$ - 2015-02-11

(Zenekritika)

Kicsit bajban voltam a csapattal, mert tudtam, hogy már hallottam felőlük korábban, és a muzsikájukba is belehallgattam, szerintem még tetszett is, de túl mély nyomott nem hagyott bennem. Kíváncsi voltam, hogy az új hangzóanyag mennyire fog tanúbizonyságot adni számomra a létjogosultságukról.

Ric$ - 2015-02-10

(Zenekritika)

Fogalmam sem volt, mit is várjak, vagy egyáltalán mit is várhatok a Become As Animal EP-től. Korpos Lalát több, mint 10 ismerem, és mind a Septic, mind a Doghitters nagy favoritom volt, de a bio és az előzetes infók alapján ezúttal teljesen mást vártam.

Ric$ - 2015-02-09

(Zenekritika)

Az Ayahuaska derült égből villámcsapás volt nekem a 2014-es év végén. Longi cimborám ajánlotta Őket figyelmembe, mondván: "Te is csíped a rap-metalt Haver! Ettől eldobod az agyad!" Hát, gondoltam magamban, ez sok jót nem ígér. Ezt a műfajt magyarul szinte lehetetlen jól tolni, és azért, mert a Body Count nálam az alfa és omega, még nem biztos, hogy beüt, de győzködtek, hallgassak rá. Mit veszíthetek? 4 szám, legrosszabb esetben 20 perc szabadidőt.

Ric$ - 2015-02-08

(Zenekritika)

Alaposan besűrűsödött az év vége, rengeteg jó EP került ki karácsony környékén. Az előző Dirty Dawn anyag a Marilyn pofás lemez volt, de túl sokat nem pörgettem, valamiért nem kapott el annyira. Szerintem az az energia hiányzott belőle, amit koncerteken produkálnak a pécsi huligánok. Mivel némileg átalakult a banda, illetve a sok koncert, és az idő azért edzi a zenészeket, kíváncsi voltam, mit mutat a Szerda (szeggény csaj, hehe) négy dala.

Ric$ - 2015-02-07

[116 - 120]