(Zenekritika)

Robert James Ritchie, alias Kid Rock volt már minden, csak akasztott ember nem. Karrierje nem tegnap indult, és a korai Beastie Boys-féle örökségen elindult rappesdi után Ő is meglovagolta a rap-rock/rap-metal őrületet, és hatalmas sztár lett odaát a tengerentúlon. Neve manapság is eléggé jól cseng, képes lemezt is eladni, és zenéje is inkább country-rock, mint rap, vagy metál. Három évvel az előző, Rebel Soul című lemeze után megérkezett az Első Csók is.

Ric$ - 2015-02-26

(Zenekritika)

Az egészen korai idők óta rajta tartom a szemem a The Scarleten, és bevallom vártam nagyon az EP-t, kíváncsi voltam, vajon hogy sikerül. Amikor utoljára láttam őket élőben, akkor konstatáltam, hogy az élő teljesítmény rengeteget fejlődött, ezért is voltam kíváncsi, vajon mennyire lesz tetten érhető ez a fejlődés a dalokon is.

Ric$ - 2015-02-23

(Zenekritika)

El kell fogadni, hogy Bálvány Úr nem ad ki túl gyakran új stúdiólemezt. Egészen pontosan az elmúlt 20 évben három (plusz egy) lemezzel örvendeztette meg rajongóit, melyből a Cyberpunk, hiába ért el mára kultikus státuszt, jókorát bukott. A 2005-ös Devils Playground viszont minden rajongó szemében, és fülében remekül sikerült. (Sőt, én a 2006-os Happy Holydays című karácsonyi lemezét is imádom.) 

Ric$ - 2015-02-22

(Zenekritika)

Amikor megkaptam eme nemes feladatot, miszerint az SOIA lemez recenzióát is én aposztrofálhatom Nektek, (Ez a lemezkritika korábban megjelent a HammerWorld magazinban is.) nagyon örültem a jó sorsomnak. Egy éven belül harmadik alkalommal landolt nálam hardcore világklasszis lemez (Pro-Pain és Madball után ugyebár), az előző kettőt tekintve pedig baromi magasan volt a léc. Még akkor is, ha felesleges ezeket összehasonlítanunk. Az előző Sick Of lemezt nem mondanám, hogy rojtosra hallgattam, de arra emlékszem, hogy tetszett. A beszédes című The Last Act Of Defiance azért birizgálta a fantáziámat.

Ric$ - 2015-02-20

(Zenekritika)

A jópofa névvel ellátott trió nem egy friss csapat, így ha eddig nem hallottál még róluk, akkor most gyorsan írj be egy fekete pontot magadnak. Róluk két dolgot kell tudni: Zenélnek és nem bonyolítják túl. Az előző anyaguk is kellőképpen jó cucc volt, így gondoltam erre is ráfülelek.

Ric$ - 2015-02-19

[106 - 110]