(Zenekritika)

A győri Pass On Hope zenekar friss EP-je már a harmadik a sorban, ráadásul volt egy nagylemezük is, tehát nem ma és nem most kezdték a zúzást a Srácok. Muzsikájuk egy érdekes elegy, hiszen felfedezhetőek benne a hardcore, a thrash és nu metál, de még némi melodeath vonal is itt-ott szerintem. Talán előbbi kettő a legerősebb és leginkább nyilvánvaló, legalábbis a három új dalban mindenképpen.

Ric$ - 2015-12-10

(Zenekritika)

8 lemezmentes év bizony hosszú idő, főleg, ha azt két elég jól sikerült korong előzi meg. Hazánk elsőszámú pisi-kaki punk zenekara végre kiadta legújabb lemezét, amiben gyökeresen kifordult világából a zenekar!

Ric$ - 2015-12-09

(Zenekritika)

A felvidéki, egészen pontosan csallóközcsütörtökről származó Phoenix zenekar, akik már Rt. lettek, eljutottak a negyedik nagylemezig. A halovány kettes lemez és a kellően slágeres és erős hármas után kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a negyedik, a kissé furcsa című Piros karikás részletek. Az elmúlt két évben, ami a Nincs ellenszer lemez óta eltelt láttam a srácokat élőben háromszor is, és már ott is nagyon érződött, hogy a trió egyre összeszokottabb lett és kicsit az irányvonal is módosult, még úgy is, hogy a hatásaik azért egyértelműnek tekinthetőek.

Ric$ - 2015-12-03

(Zenekritika)

Mivel vészesen közeledik az új Sledgeback lemez megjelenése, ezért úgy gondoltam, hogy előzetesben kivesézem Nektek a tavalyi, zseniális szójáték címmel ellátott Land Of The Freak korongot, hátha addig van kedvetek megismerkedni a korábbi anyagokkal. A nemrégiben Greggel készített interjúm (http://ricsandgreen.hu/pillanatokalattelveszthetszmindent-szakacsigreg-sledgebackinterju20151014.rag)  végén találtok egy letöltési linket az első lemezhez!

Ric$ - 2015-11-05

(Zenekritika)

Még egy éve sincs, hogy a Romantikus Erőszak kiadta a Petőfi versek feldolgozásából álló Szabadság, szerelem! című lemezét (Bővebben itt: http://ricsandgreen.hu/romantikuseroszakszabadsagszerelem2014.rag ), erre máris itt a folytatás, méghozzá 3+2 dal képében! Mivel azzal a lemezzel eléggé magasra tették a lécet Sziva Balázsék, kíváncsi voltam, ezúttal sikerül azt megugrani.

Ric$ - 2015-10-22

[76 - 80]