(Zenekritika)

A székesfehérvári Lastmanstanding egy olyan formáció, amire az elejétől odafigyelek, mert valami iszonyat lelkesedéssel és energiával tolják, minden alkalommal megvesznek kilóra élőben is (Pedig valljuk: nem vagyok könnyű feladat, hahaha.) Ugyan a banda még két éves sincs szinte, máris kidobtak egy négy tételes EP-t.

Ric$ - 2016-02-02

(Zenekritika)

Alig egy év telt el az előző, Here Come The Bastards EP óta, a csapat máris kihozta a folytatást, vagyis itt a következő menet! A debütanyaggal elég jó barátságot ápolok, így nagyon kíváncsi voltam, hogy mégis mit kapok az öt daltól.

Ric$ - 2015-12-11

(Zenekritika)

A győri Pass On Hope zenekar friss EP-je már a harmadik a sorban, ráadásul volt egy nagylemezük is, tehát nem ma és nem most kezdték a zúzást a Srácok. Muzsikájuk egy érdekes elegy, hiszen felfedezhetőek benne a hardcore, a thrash és nu metál, de még némi melodeath vonal is itt-ott szerintem. Talán előbbi kettő a legerősebb és leginkább nyilvánvaló, legalábbis a három új dalban mindenképpen.

Ric$ - 2015-12-10

(Zenekritika)

8 lemezmentes év bizony hosszú idő, főleg, ha azt két elég jól sikerült korong előzi meg. Hazánk elsőszámú pisi-kaki punk zenekara végre kiadta legújabb lemezét, amiben gyökeresen kifordult világából a zenekar!

Ric$ - 2015-12-09

(Zenekritika)

A felvidéki, egészen pontosan csallóközcsütörtökről származó Phoenix zenekar, akik már Rt. lettek, eljutottak a negyedik nagylemezig. A halovány kettes lemez és a kellően slágeres és erős hármas után kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a negyedik, a kissé furcsa című Piros karikás részletek. Az elmúlt két évben, ami a Nincs ellenszer lemez óta eltelt láttam a srácokat élőben háromszor is, és már ott is nagyon érződött, hogy a trió egyre összeszokottabb lett és kicsit az irányvonal is módosult, még úgy is, hogy a hatásaik azért egyértelműnek tekinthetőek.

Ric$ - 2015-12-03

[76 - 80]