(Zenekritika)

Eltelt két év, itt az új THC lemez, menetrend szerűen, megbízhatóan, ahogy kell. Mivel az előző, Ride On nekem egy picit csalódás volt, nagyon reméltem, hogy a Dark Side Of Black lemez erősebb lesz, mint az elődje. A southern rock/metál egyik legnagyobb hangja (nem csak testileg), Big Daddy Rich és csapata rossz lemezt ugyan még nem adott ki, de némi fáradást azért érzékeltem legutóbb.

Ric$ - 2016-04-29

(Zenekritika)

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nagyon vártam volna ezt a lemezt. A 2002-es Nem adjuk fel! album után megjelent EF lemezek szerintem korántsem voltak olyan színvonalúak, amiket a legendásnak mondható banda megérdemelt volna. Rossznak egyiket sem nevezném, de valahogy szívesebben vettem elő a régebbi lemezeket, és ez most se nagyon van másképp. Amikor aztán megláttam, hogy jön az új lemez, plusz mellette a régieket is kicsit leporolták, újra kiadták, úgy gondoltam, adok egy esélyt ennek a korongnak is.

Ric$ - 2016-04-29

(Zenekritika)

Ha vannak olyan zenekarok, akik eddigi karrierjükben elkerülték a tévutakat, akkor Helsinki erotikával túlfűtött vámpírjai egészen biztosan közéjük tartoznak. 4 év telt a tizedik, szimplán X. címre keresztelt, közel hibátlan lemezük óta, így éppen ideje volt újra szabadjára ereszteniük a bennük rejlő vérszopót és telesuttogni egy lemezt.

Ric$ - 2016-04-22

(Zenekritika)

Régi adósságot törlesztek sorozatom újabb darabja: ismét egy hazai, viszonylag új hardcore csapat, a hatvani illetőségű HCHC négy dalos EP-jéről kaptok pár gondolatot. Mikor a banda megalakult, elég gyorsan terjedt a hírük, tekintve, hogy sok bandával jó kapcsolatot ápolnak, élőben veszett erősek, és két énekessel nyomulnak, ami nem igazán megszokott dolog idehaza. A jórészt kipróbált arcokból álló Hatvan City Hard Core bemutatkozó anyaga pedig megérdemli a figyelmet!

Ric$ - 2016-04-21

(Zenekritika)

Régi adósságot törlesztek sorozatunk újabb darabja következik! Egy jó kis cuccról, méghozzá a hortobágyi huligánok EP-jéről írok Nektek egy szösszenetet. A HHCC egyébként a hazai hardcore virágzásának egyik ékes bizonyítéka, éppen ezért külön öröm volt, amikor elkészült végre ez az EP, az meg pláne, hogy CD-n is megjelent, és kézben tarthattam.

Ric$ - 2016-04-20

[56 - 60]