(Zenekritika)

Mintha csak tegnap szólt volna a Trick gitárosa, hogy az egyik közös kedvenc hazai énekesünk, Hamza Gábor (ex-Coffee Shop) új bandában nyomul, ami Godknows névre hallgat. Azóta is vártam, mikor jelenik meg a debütáló EP, és most végre itt van a Growing!

Ric$ - 2016-05-12

(Zenekritika)

A Dreadwolf formáció olyan friss, hogy szinte még ott a tojáshéj a fenekén. Legalábbis tévesen ezt gondoltam, mert bár idén már 2 éves a zenekar, ez az EP az első életjel, amit kiadnak a kezeik közül.

Ric$ - 2016-05-11

(Zenekritika)

Eltelt két év, itt az új THC lemez, menetrend szerűen, megbízhatóan, ahogy kell. Mivel az előző, Ride On nekem egy picit csalódás volt, nagyon reméltem, hogy a Dark Side Of Black lemez erősebb lesz, mint az elődje. A southern rock/metál egyik legnagyobb hangja (nem csak testileg), Big Daddy Rich és csapata rossz lemezt ugyan még nem adott ki, de némi fáradást azért érzékeltem legutóbb.

Ric$ - 2016-04-29

(Zenekritika)

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nagyon vártam volna ezt a lemezt. A 2002-es Nem adjuk fel! album után megjelent EF lemezek szerintem korántsem voltak olyan színvonalúak, amiket a legendásnak mondható banda megérdemelt volna. Rossznak egyiket sem nevezném, de valahogy szívesebben vettem elő a régebbi lemezeket, és ez most se nagyon van másképp. Amikor aztán megláttam, hogy jön az új lemez, plusz mellette a régieket is kicsit leporolták, újra kiadták, úgy gondoltam, adok egy esélyt ennek a korongnak is.

Ric$ - 2016-04-29

(Zenekritika)

Ha vannak olyan zenekarok, akik eddigi karrierjükben elkerülték a tévutakat, akkor Helsinki erotikával túlfűtött vámpírjai egészen biztosan közéjük tartoznak. 4 év telt a tizedik, szimplán X. címre keresztelt, közel hibátlan lemezük óta, így éppen ideje volt újra szabadjára ereszteniük a bennük rejlő vérszopót és telesuttogni egy lemezt.

Ric$ - 2016-04-22

[56 - 60]