(Zenekritika)

Éppen ideje volt, hogy a kémeim szerint már készülő új nagylemez kvázi előfutáraként és egyfajta életjelként a zenekar kézzelfogható formában is kidobja a már Andorral rögzített Revox EP-t. Ez mindenképpen örömteli, főleg, hogy két bónusz dalt is kapunk hozzá!

Ric$ - 2016-10-14

(Zenekritika)

Valahogy most azt dobta a gép, hogy nem azonnal, a megjelenés környékén mélyedtem el jobban az új Hal!-ban, hanem hagytam érni egy kicsit. Bár most nem konzerv, szóval nem fenyegetett a lejárati idő, azonban csak motoszkált bennem, hogy azért nem hagyhatom kritika nélkül.

Ric$ - 2016-09-29

(Zenekritika)

Gondoltátok volna, hogy az előző PASO, a bátran ki merem jelenteni, hogy zseniálisan sikerült Lovemonster már majdnem négy éves? Úgy elröppent ez az idő, és mivel úgy jött ki ez az időszak, hogy minden évben legalább kétszer sikerült skankingolni, így fel sem tűnt a 4 év. Tavaly elkezdtek szállingózni az új dalok, így a várakozás édes érzése is megvolt, már csak a lemez kellett.

Ric$ - 2016-09-23

(Zenekritika)

A Lordi tipikusan az a banda, akiket sosem tudtam komolyan venni, de valahogy mindig szívesen hallgattam a lemezeiket. A csapat nyolcadik lemeze, a most megjelenő Monstereophonic hozza a tipikus Lordi-s ízeket, vagyis a finnek most is elemükben vannak!

Ric$ - 2016-09-16

(Zenekritika)

Mindig is úgy voltam a Billy Talent-el, hogy tetszett, amit csináltak, különösen Ben hangja miatt, meg a jól eltalált szövegek is ültek, de rajongó sosem lettem. Különösebben az új lemez híre sem csigázott fel, mert úgy voltam vele, tuti itt is lesz egy mindent vivő sláger, mint legutóbb is a Surprise Surprise, és pár nagyon jó dal, és ennyi. Aztán amikor kijött előzetesként a címadó dal, akkor hümmögni kezdtem. Ez lenne az új BT? Lehet, hogy tévedek?

Ric$ - 2016-09-02

[46 - 50]