(Zenekritika)

Az a szerencse ért, hogy megjelenés előtt hallhattam a Redneck Roadkill legújabb lemezét. A valamikor az év tavaszán, nyár elején érkező lemez egyik legfőbb érdekessége, hogy klasszikus, amerikai country muzsikát tartalmaz, européer ízek nélkül. Mivel a csapat első lemezét nagyon sokat hallgattam anno, felfokozott várakozással ugrottam neki a második korongnak.

Ric$ - 2019-05-08

(Zenekritika)

A szeghalmi Mudfield számomra egy elég komoly meglepetés volt, amikor először hallottam a srácokat. Volt bennük stenk, lendület, és némi egyéniség is, pedig az csak egy olyan klubbuli volt, ahol nem is tudtam rájuk ténylegesen figyelni. Amikor elkezdték csepegtetni a dalokat a lemezről, akkor lettem igazán kíváncsi.

Ric$ - 2019-04-26

(Zenekritika)

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy első ránézésre máris befutó volt nálam ez a lemez. Az ilyen-olyan project nevű zenekarok és a címükben is rock & roll lemezek általában olyan zenét rejtenek, ami nem nekem szól. Azonban a csapat énekese, Kozák Peti olyan lelkesedéssel mesélt nekem a dalokról, hogy meghozta a kedvem a koronghoz.

Ric$ - 2019-04-17

(Zenekritika)


Meglehetősen rendhagyó írás, ha egy CD-t és egy könyvet kvázi egyszerre kritizálnak, vagy mint jelen esetben egy cikkben publikálnak róla. Mivel nekem kicsit összeforrott a kettő, úgy voltam vele, mi lenne ha? Hát ez lett. Az Aréna-bulira készülődés közben újraolvastam a könyvet és meghallgattam (sokszor) a CD-t.

Ric$ - 2018-12-03

(Zenekritika)

Volt egyszer egy Dirty nevezetű zenekar, amibe az ex-Rómeó Vérzik gitáros, illetve Vazul Vére rockopera agytröszt Ermi is beszállt. Nos, a Santa Muerte gyakorlatilag ugyanez a zenekar, annyi különbséggel, hogy a tagcserék következtében módosult a zenei irányvonal is, így jobbnak látták, ha nevet váltanak. (Nem is baj, a Dirty szerintem sem volt túl szerencsés név, függetlenül attól, hogy érthető volt a miértje. Ugyanis ha valakinek nem lenne tiszta, akkor a Dirty a szép emlékű Dirty Dance második lemezét rögzítő felállásának projektje Ermivel kvázi, hiszen a Csipás felállás pár éve újra aktív, Ők pedig más néven, külön választva nyomultak így.)

Ric$ - 2018-11-29

[1 - 5]