(Zenekritika)

Ha nem tévedek, illetve nem számolom a két PunkPopSuperStar lemezt, akkor ez már bizony a 14. sorlemeze a jövőre 25. jubileumi évébe lépő Alvin és a Mókusoknak. Mivel tavasszal egy váratlan tagcsere is volt a csapatban, ám zökkenőmentesen ment tovább a csapat, ráadásul az őszre tervezett lemez sem csúszott, kíváncsi voltam, mit is rejt az új CD.

Ric$ - 2017-11-10

(Zenekritika)

Volt egyszer egy VL45 nevű zenekar, akiket én nagyon szerettem. Két éve, a Dog Eat Dog előtt baszott jó built nyomtak, majd eltűntek a szemeim elől, hogy tavasszal új névvel, némileg új muzsikával lepjenek meg, nem is kicsit. A névváltásról, lemezről, koncertekről, finnekről, tervekről és a cappuccino-ról beszélgettem egy kicsit az énekessel, Dáviddal.

Ric$ - 2017-10-26

(Zenekritika)

Három évvel a mára már platinalemezzé lett A folyamat zajlik után megérkezett Halász Feriék legújabb lemeze, ami az első a sampleres/billentyűs Soda távozása után. Mivel ebben a 3 évben rengeteg dolog történt a csapattal, kíváncsi voltam, mit hoznak ki az új dalcsokorból.

Ric$ - 2017-10-20

(Zenekritika)

A két évvel ezelőtti Csak a zene! című lemezzel elég komoly meglepetést okozott nekem az Ismerős Arcok. Minden lemezüket másért szeretem, és bár volt olyan, ami később ért csak be, mint a Kerítést bontok, egyszer sem mondtam azt, hogy na ez most félrement volna. A Csak a zene! még ennek fényében is letaglózó erejű dalcsokor volt, így az új lemezt kiemelt lelkesedéssel vártam.

Ric$ - 2017-10-16

(Zenekritika)

A lemezcím simán lehetne ténymegállapítás, ha a P. Mobilról van szó, ugyanis az 1994-es újraindulást követően nem kényeztették el a rajongókat túl sok sorlemezzel és sajnos a tagság sem mindig volt éppen szilárdnak mondható. Nos, úgy tűnik, mindkét területen változás történt, ugyanis a felállás jó ideje szilárd, és már a második nagylemez jelenik meg tőlük. Igen, tudom, hogy lesz, aki szerint a Csoda történt! hét dala nem nagylemez, hanem inkább egy EP, azonban szerintem, hosszát tekintve mindenképpen nagylemeznyi az anyag.

Ric$ - 2017-09-12

[1 - 5]