(Zenekritika)

Szinte hihetetlen, de már két év telt el a ma sem kevésbé zseniális Tiszassippi óta, és végre megérkezett a folytatás a Desertdrive képében. A srácok hozzáállása, lelkesedése simán vitt magával, ráadásul a debütanyagot sokszor elővettem, így nem volt kérdés, hogy rárepülök-e a második részre.

Ric$ - 2018-04-20

(Zenekritika)

Alig egy év telt el a csapat legutóbbi lemeze, a Blood, Sweat and Beers óta és máris itt a folytatás! Bevallom, kicsit féltem ettől a tempótól, de ismerve a tagok maximalizmusát, azért nem volt bennem komoly aggodalom.

Ric$ - 2018-04-19

(Életképek)

Tőlem kellőképpen megszokott már a lelkesedés és részrehajlás bizonyos zenekarok iránt, azonban a gyermekkor óta tartó rajongás csak néhány zenekar kiváltsága. Ezek közül egyik a Beatrice. Méghozzá az a Beatrice, amelyik holnap ünnepli meg fennállása 40. évfordulóját a Sportarénában. Az nem kérdés, hogy mi stábszinten ott leszünk, de vajon kivel fogunk találkozni? A koncert kapcsán összeszedtem néhány gondolatom a zenekarról és az új koncertlemezről is.

Ric$ - 2018-04-06

(Interjú)


Megérkezett a Redneck Roadkill legújabb dala, a Tailgatin Day és a megtiszteletés ért minket, hogy itt lehet a dalpremier! Mivel a komplett szerkesztőség nagyon szereti a csapatot és ez a dal több szempontból is különleges, azonnal izgatottak lettünk és igent mondtunk a lehetőségre. Kicsit kifaggattuk a dalról, a különleges vendégekről és az aktualitásokról Vik Flames-t, a zenekar egyik gitárosát!

Ric$ - 2018-03-20

(Életképek)


Amikor tavaly augusztusban Fejes egy interjúban azt mondta nekem: készülnek egy olyan turnéra, ahol élőben sosem, vagy nagyon régen játszott dalokat vesznek csak elő, nulla slágerrel, teljesen rákattantam a gondolatra. Kihangsúlyozta: ezek nem csak régi dalok, hanem minden korszakból. Nekem így csak még izgalmasabbnak tűnt ez az egész.

Ric$ - 2018-02-19