(Zenekritika)

Volt anno egy szép reményű zenekar, az F.O.T.B., ami végül pont akkor állt a földbe, amikor már kezdték rájuk felkapni a fejüket az emberek. Sok-sok évvel ezután úgy gondolta Pócsi István énekes, hogy újra énekelnie kellene. Ez már önmagában kellően impozáns, ha valaki ismeri a fent említett zenekart, viszont ha valaki megnézi a Tiszta lap közreműködőinek névsorát, még inkább kíváncsi lesz, ebben biztos vagyok.

Ric$ - 2018-10-18

(Interjú)

Ujlaki Ricsi neve lehet, hogy nem mond semmit elsőre, de ha azt mondom, hogy Grave Grinder Clothing, akkor már lehet, hogy képben lesztek. Klaviatúravégre kaptam Ricsit, ha már druszák vagyunk, hogy mesélje el, miért, mikor és hogyan fogott bele ebbe az egészbe.

Ric$ - 2018-10-10

(Zenekritika)

A dorogi Headstock nem annyira fiatal csapat, mint amilyennek tűnik. Évek óta rendszeresen turnéznak, aktívan kiveszik a részük a hazai pop-punk érából, és most érezték úgy, hogy ideje kiadni az első nagylemezüket is. Nem is jöhetett volna jobbkor, hiszen ez a lemez percek alatt repít a tavaszból a nyárba.

Ric$ - 2018-10-05

(Filmkritika)

Ritka pillanatok egyike, amikor megnézek egy eléggé tinihorror jellegű trailert, és késztetést érzek arra, hogy beüljek a moziba és megnézzem. A Horror Park esetében azonban határozottan így volt, minden klisés jellege ellenére is. Nem is gondolkodtam sokat, szombat este beültünk a moziba, és vártuk, hogy ránk hozzák a frászt...

Ric$ - 2018-10-01

(Filmkritika)

Magyar horrorfilm? Végre! Igen, tudom, hogy volt több is, illetve lesz is, de a The Basement körül csinált kis marketing kampány nagyon ügyes és figyelemfelkeltő volt. Mivel idehaza a filmet csak közönségtalálkozó vetítéseken lehetett megnézni, így felvettem a kapcsolatot a készítőkkel és beszereztem tőlük egyet a film limitált blu-ray változatából. Nem titkolom: nagy elvárásokkal és még nagyobb izgalommal ültem le megnézni a filmet...

Ric$ - 2018-09-28