(Zenekritika)

Ha nem tévedek, illetve nem számolom a két PunkPopSuperStar lemezt, akkor ez már bizony a 14. sorlemeze a jövőre 25. jubileumi évébe lépő Alvin és a Mókusoknak. Mivel tavasszal egy váratlan tagcsere is volt a csapatban, ám zökkenőmentesen ment tovább a csapat, ráadásul az őszre tervezett lemez sem csúszott, kíváncsi voltam, mit is rejt az új CD.

Ric$ - 2017-11-10

(Zenekritika)

Volt egyszer egy VL45 nevű zenekar, akiket én nagyon szerettem. Két éve, a Dog Eat Dog előtt baszott jó built nyomtak, majd eltűntek a szemeim elől, hogy tavasszal új névvel, némileg új muzsikával lepjenek meg, nem is kicsit. A névváltásról, lemezről, koncertekről, finnekről, tervekről és a cappuccino-ról beszélgettem egy kicsit az énekessel, Dáviddal.

Ric$ - 2017-10-26

(Zenekritika)

Három évvel a mára már platinalemezzé lett A folyamat zajlik után megérkezett Halász Feriék legújabb lemeze, ami az első a sampleres/billentyűs Soda távozása után. Mivel ebben a 3 évben rengeteg dolog történt a csapattal, kíváncsi voltam, mit hoznak ki az új dalcsokorból.

Ric$ - 2017-10-20

(Zenekritika)

A két évvel ezelőtti Csak a zene! című lemezzel elég komoly meglepetést okozott nekem az Ismerős Arcok. Minden lemezüket másért szeretem, és bár volt olyan, ami később ért csak be, mint a Kerítést bontok, egyszer sem mondtam azt, hogy na ez most félrement volna. A Csak a zene! még ennek fényében is letaglózó erejű dalcsokor volt, így az új lemezt kiemelt lelkesedéssel vártam.

Ric$ - 2017-10-16

(Interjú)

Érdekes csapat a Szükségállapot számomra. Régen, amíg csak távolról ismertem Őket, a zenéjük valahogy nem tudott igazán megfogni. Aztán a Dog Eat Dog előtt a hajon iszonyat nagyot ütött, amit nyomtak, a visszatérő lemez pedig napokra beszorult a lejátszómba. Már akkor megbeszéltük Lacival, az énekessel, hogy kellene egy interjút lőnünk, amire a friss szöveges videó elég jó apropó volt.

Ric$ - 2017-09-16