(Életképek)


Amikor tavaly augusztusban Fejes egy interjúban azt mondta nekem: készülnek egy olyan turnéra, ahol élőben sosem, vagy nagyon régen játszott dalokat vesznek csak elő, nulla slágerrel, teljesen rákattantam a gondolatra. Kihangsúlyozta: ezek nem csak régi dalok, hanem minden korszakból. Nekem így csak még izgalmasabbnak tűnt ez az egész.

Ric$ - 2018-02-19

(Zenekritika)


A székesfehérvári End Of Paradise-t eddig csak futólag ismertem, nem ápoltunk szoros barátságot egymással, viszont amikor a Kiválasztott megjelent, annyiszor jött velem szemben a lemez, hogy gondoltam teszek vele egy próbát.

Ric$ - 2018-01-10

(Zenekritika)

A tavaly megjelent, és nagyon jól sikerült Haza és Hűség album után ezúttal egy koncertlemezzel jelentkeznek Mentes Norbiék. A lengyel rádióban rögzített felvétel megjelentetése első blikkre elég meredek ötletnek tűnt, ám mivel a Hungarica sosem adott ki előtte koncertalbumot, csak DVD-t, valóban itt volt már az ideje egy ilyen kiadványnak.

Ric$ - 2017-12-20

(Zenekritika)

Ha nem tévedek, illetve nem számolom a két PunkPopSuperStar lemezt, akkor ez már bizony a 14. sorlemeze a jövőre 25. jubileumi évébe lépő Alvin és a Mókusoknak. Mivel tavasszal egy váratlan tagcsere is volt a csapatban, ám zökkenőmentesen ment tovább a csapat, ráadásul az őszre tervezett lemez sem csúszott, kíváncsi voltam, mit is rejt az új CD.

Ric$ - 2017-11-10

(Zenekritika)

Volt egyszer egy VL45 nevű zenekar, akiket én nagyon szerettem. Két éve, a Dog Eat Dog előtt baszott jó built nyomtak, majd eltűntek a szemeim elől, hogy tavasszal új névvel, némileg új muzsikával lepjenek meg, nem is kicsit. A névváltásról, lemezről, koncertekről, finnekről, tervekről és a cappuccino-ról beszélgettem egy kicsit az énekessel, Dáviddal.

Ric$ - 2017-10-26