(Könyvkritika)

Mint Apai-ágon, örökletesen Omega-fan, nagyon vártam ezt a könyvet, és örültem, hogy végre megjelenik valami, ami a zenekarral kapcsolatos, akkor is, ha ez elsősorban valahol egy életrajzi kötet. (Nem is értem, miért nem jelent még meg soha Omega-könyv?) Lélegzet visszafolyt, fröccs bekészít, könyv kinyit. :)

Ric$ - 2015-02-04

(Könyvkritika)


Kiadó: Pluralica
Nem voltam egyszerű helyzetben a könyv kapcsán, hiszen szerintem én vagyok az egyetlen HR-fan, aki csak a saját dalok miatt kedveli a bandát, hiszen nem igazán kedvelem a Guns-t, hogy finoman fejezzem ki magam. Ám ez a kijelentés valóban megállja még a helyét? Érdekes dolog volt ugyanis e könyvnek az olvasása. Egyfajta utazás, amely kicsit elgondolkodtatott többek között azon is, hogy valóban nem kedvelem a bandát, illetve hogy rajongtam-e én igazán már valamiért?

Ric$ - 2013-12-04

(Könyvkritika)


Mikor karácsony este kibontottam Bridge ajándékát egyfajta földöntúli öröm fogott el, csakúgy, mint előző este a Watchmen képregényektől. Nagyon örültem a kötetnek, hiszen az Aerosmith mindig is a kedvenceim egyike volt, akárcsak a frontember Tyler. Kíváncsi voltam, milyen is lehet egy Rock N Roll memoár, ahogy azt az alcím hirdeti. Még aznap éjjel nekiláttam az olvasásnak...

Ric$ - 2013-03-31

(Könyvkritika)

Az Angyalok és Démonokkal üstökösként robbant be anno a köztudatba Dan Brown. A könyvvel elért hatalmas sikert meg tudta fejelni a megasikeres Da-Vinci kóddal, hogy utána a Langdon-sorozatot egy szinte visszhangtalan könyvvel folytassa.
Történet: Egy barátja meghívja Robert Langdont, hogy tartson elõadást a szabadkõmûves jelképekrõl egy összejövetelen. A helyszín igen kivételes, hiszen mégiscsak Washington, és a Capitolium. Ám mikor Langdon megérkezik, hamar kiderül, hogy itt valami átverésrõl van szó. Az összejövetelnek nyoma sincs, és barátjának is csak levágott jobb keze által képviselteti magát a helyszínen...

Ric$ - 2011-10-02

(Könyvkritika)

Louis L'Amour neve idehaza feltehetõleg nem cseng annyira ismerõsen, mint kellene. Bár az is igaz, hogy a western erõsen rétegmûfaj. Van, aki imádja, van aki gyûlöli. Én imádom. :)

Ric$ - 2011-09-12

[11 - 15]