(Könyvkritika)

Idén is dolgozzuk le a csúszásokat, mint minden év elején, és az első ilyen cikk a negyediknek megjelent harmadik Howard könyv ajánlója! A sorozat első kötete óta csak ismétlem magam igazából, ugyanis mindig mondom, hogy ez lesz az a sorozat, ami a mi gyerekeinknek elhozza azt az ifjúsági regény-élményt, amit nekünk jelentett anno például a Gyermekrablás a Palánk utcában. A negyedik kötetnél is megmaradt vajon ez a színvonal?

Ric$ - 2017-01-09

(Könyvkritika)

Most írjam le Nektek újra, hogy mennyire a kedvencem lett ez a sorozat? Felesleges. Úgyis tudjátok. Ric$ vagyok, 28 és fél éves. (Csalok, már majdnem 29.) Howard-függő vagyok. Úgy érzem, tudjátok. A hamarosan megjelenő HMKE-kötet előtt ismét kaptunk egy novellát Holden Rose-tól ajándékba, én pedig szorgalmasan el is olvastam

Ric$ - 2016-03-03

(Könyvkritika)

Igencsak meglepett, hogy a Gabo kiadó végül bevállalta a könyvet, kerek 10 évvel a külföldi második kiadása után. (Eredetileg a csapat 30. éves évfordulójára jelent meg, 1999-ben.) Mivel a Monty Python és minden, amit csináltak óriási kedvencem, egyértelmű volt, hogy ezt a könyvet nekem adták ki, haha.

Ric$ - 2016-02-10

(Könyvkritika)

Ahogy ígértem, elolvasás után kaptok egy beszámolót a Kutyaházas esetről is! Nos kérem, a szám azért kettő és fél, mert ez csak egy novella, ami történetileg a második és a még meg nem jelent harmadik kötet között játszódik, és a már megjelent negyedik kötetben utalást kapunk rá, több esetben is. Hát, mit ne mondjak, Holden Rose a megjelenések sorrendjével lassan George Lucas-i magasságokba emelkedik...

Ric$ - 2016-01-29

(Könyvkritika)

Végre sikerült elolvasnom a Howard Matheu sorozat harmadik kötetét is! Ami igazából a negyedik, csak harmadiknak jelent meg, közvetlenül a két és feledik után. Hm. Kellőképpen rejtélyes volt a felvezetés?

Ric$ - 2016-01-15

[6 - 10]