(Könyvkritika)

Nem kis meglepetésként ért, amikor megláttam, hogy a Tirpunk (ma TimeBomb) gitáros Tim, azaz Lauer Gábor könyvet írt. Igazából nincs a meglepetésnek különösebb oka, hiszen Gábor dalszövegileg is mindig fifikás és nagyon jó szösszeneteket írt, de azért a próza mégis más. Kíváncsi voltam, mégis mire számíthatok, hát elolvastam a könyvét.

Ric$ - 2017-09-15

(Könyvkritika)

Vik Flames, akivel nemrégiben interjút is készítettem, nem más, mint -civilben- a Redneck Roadkill egyik gitárosa és dalszerzője. Felettébb kíváncsivá tett, amikor nemrégiben egy beszélgetés közben megjegyezte, hogy amúgy nemsokára jön az első regénye. Kicsit felszaladt a szemöldököm, ami ezúttal nem szörnyülködés, hanem inkább jóleső meglepetés volt. Vártam a kötetet és eldöntöttem, én írom az első recenziót róla.

Ric$ - 2017-03-28

(Könyvkritika)

Idén is dolgozzuk le a csúszásokat, mint minden év elején, és az első ilyen cikk a negyediknek megjelent harmadik Howard könyv ajánlója! A sorozat első kötete óta csak ismétlem magam igazából, ugyanis mindig mondom, hogy ez lesz az a sorozat, ami a mi gyerekeinknek elhozza azt az ifjúsági regény-élményt, amit nekünk jelentett anno például a Gyermekrablás a Palánk utcában. A negyedik kötetnél is megmaradt vajon ez a színvonal?

Ric$ - 2017-01-09

(Könyvkritika)

Most írjam le Nektek újra, hogy mennyire a kedvencem lett ez a sorozat? Felesleges. Úgyis tudjátok. Ric$ vagyok, 28 és fél éves. (Csalok, már majdnem 29.) Howard-függő vagyok. Úgy érzem, tudjátok. A hamarosan megjelenő HMKE-kötet előtt ismét kaptunk egy novellát Holden Rose-tól ajándékba, én pedig szorgalmasan el is olvastam

Ric$ - 2016-03-03

(Könyvkritika)

Igencsak meglepett, hogy a Gabo kiadó végül bevállalta a könyvet, kerek 10 évvel a külföldi második kiadása után. (Eredetileg a csapat 30. éves évfordulójára jelent meg, 1999-ben.) Mivel a Monty Python és minden, amit csináltak óriási kedvencem, egyértelmű volt, hogy ezt a könyvet nekem adták ki, haha.

Ric$ - 2016-02-10

[1 - 5]