(Interjú)


Vannak olyan élethelyzetek, mikor egy sima, hétköznapi beszélgetésnél az embernek az az érzése támad, hogy hééé, ez tök olyan, mintha interjúznánk! :D Tegnap is ilyen volt, amikor Sexyvel csevegtünk, mondtam is Neki, mire ennyi volt a válasz, ja akkor most indul élesben, oké? Naná, hogy oké volt. Mivel volt is miről beszélgetni, hát nekiláttunk. Az eredményt pedig most Ti is elolvashatjátok! :)

Ric$ - 2015-06-04

(Interjú)

Az utóbbi években egyre nagyobb teret kap a steampunk műfaj, stílus mindenhol. Nemrégiben, mikor újra meghallgattam a kettes Elfsong lemezt, úgy éreztem, itt az ideje, hogy Fecával leüljünk egy eszmecserére, hiszen felfedeztem itt is némi steampunk vonást. Ha lehetek kicsit nagyképű, akkor azt mondom: szerintem mi ketten hasonlítunk abban, hogy képesek vagyunk olyan vidám dolgokat alkotni, amik másoknak is boldog perceket okoznak. Feca nyilván többet, hiszen én csak egy firkász vagyok, viszont úgy érzem, ez az interjú pontosan ilyen. Remélem Nektek is annyira tetszeni fog, mint nekem. Tehát, Feca válaszolt a kérdéseimre, amiket nem csak az Elfsong, de a Cross Borns rajongóknak is érdemes elolvasniuk! :)

Ric$ - 2015-05-30

(Interjú)


Akik figyelemmel kísérik ténykedésünket, azoknak semmiképpen sem lesz idegen Holden Rose neve. Ő ugyanis Howard Mathieu, és az Ő különös eseteinek megálmodója. A sorozat eddig megjelent két kötetéről nálunk is olvashattál már, és minden bizonnyal a későbbi kötetekről is igyekszünk beszámolni. Holdent az internet segítségéve faggattuk Howardról, tervekről, és arról, ami csak jött. :)

Ric$ - 2015-05-20

(Interjú)

Sonic Rise. Aki egy kicsit is jár manapság koncertekre, az egyre többször találkozhat ezzel a névvel. Ezen kár is csodálkozni, hiszen a bonyhádi csapat lelkes, rengeteget koncerteznek, és nem mellesleg kurta jó, amit csinálnak! Múlt, jelen, jövő, minden terítéken volt, és hála a netnek, sikerült kifaggatni Huszti urat rendesen! :)

Ric$ - 2015-05-05

(Interjú)

A nemrégiben megjelent Punchline című korongot, melyről mi is írtunk korábban, mutatja be csütörtökön, azaz 03. 19-én a The Joystix a budapesti Backstage Pubban. Ennek apropóján tettünk fel 5 villákérdést a Srácoknak!

Ric$ - 2015-03-18

[31 - 35]