(Interjú)

A Bang Bang nem egy friss csapat már, az első lemezükről mi is írtunk anno, és mielőtt az új EP recenzióját kitennénk, elkaptuk a srácokat pár kérdés erejéig. Aki szereti a dögös, koszos, de mégis dallamos rockzenét, az sokat nem tévedhet a banda muzsikájával, ebből a beszélgetésből pedig nem csak a zenéjükről kaphat képet, hanem Róluk is.

Ric$ - 2016-02-25

(Interjú)

A Billog történetének első klipje, a Ric$ & Green történetének első klippremiere! - Zahorán Csabival beszélgettem ismét! :)

Ric$ - 2016-02-21

(Interjú)

Ha 10-12 évvel ezelőtt valaki azt mondta, hogy Le Panic, szerintem kevés olyan rockzenét szerető emberke akadt, aki nem tudta, hogy miről, kiről van szó. Aztán derült égből villámcsapásként 10 éve a banda beszüntette az aktív koncertezést, és ez egészen 8 évig így is maradt. 2014-ben végre újra adtak egy koncertet, ami zajos sikerét tekintve egyértelmű volt, hogy lesz folytatás, csak az volt a kérdés, hogy mikor. Nos, ez az idő eljött, hiszen holnap, vagyis 2016. 01. 23-án újra a Sportalsó színpadára lép a Le Panic! Ennek apropóján kicsit kifaggattam a Srácokat, amolyan villáminterjú jelleggel! :)

Ric$ - 2016-01-22

(Interjú)

Kosztán Csabi elég régen ismerem, és mikor pár éve megtudtam, hogy hobbija a hegymászás, már akkor tudtam, hogy egyszer itt fog kikötni. Régóta tervezek egy esztergomi embereket bemutató sorozatot, felfoghatjuk ezt az interjút ezen sorozat nulladik részének is. Január 26-án, kedden tart Csabi egy előadást a Művelődési Házban, Esztergomban, ennek kapcsán beszélgettünk egyet gyorsan.

Ric$ - 2016-01-20

(Interjú)

A Sportalsó koncertszervezője, a HammerWord magazin és a ricsandgreen.hu újságírójaírója, a Sportalshow fesztivál alapítója. Szénégető Richárddal készítettem interjút. Beszélgettünk pályájának kezdeteiről, nehézségeiről és felíveléséről. Mesélt a zenekari együttműködés lélektani hatásáról, Esztergom kulturális és éjszakai életéről, a város helyzetéről és a jövőbeli reményekről, tervekről.(Az interjút Fauer Csaba barátunk készítette velem egy iskola projektjéhez, és úgy gondoltam megmutatom Nektek is, hátha olyan öröm lesz elolvasni, mint elkészíteni volt! :) - Ric$)

Ric$ - 2015-11-30

[21 - 25]