(Interjú)

Nagyban dübörög a Rise Of The Northstar Samurai Spirit Tour elnevezésű koncertköre, aminek keretein belül az európai fesztiválokon is bemutatják a 2014 végén megjelent Welcame című debütáló lemezüket. A turné menetrendje elég sűrű, mégis sikerült találnunk egy nyugodt pillanatot, amikor Faboulus Fab-et sikerült kifaggassam egy villáminterjú keretein belül a múltról, jelenről, és hogy várják-e már a jövő heti esztergomi fellépést a Sportalhow-n? (Óriási köszönet Stone-nak a segítségért!)

Ric$ - 2016-07-13

(Interjú)

Manapság egyre gyakrabban bukkannak fel olyan fiatal csapatok, akiket bizony akarva, akaratlanul is érdemes nagy reménységeknek tekinteni. A Privát Affér esetében azt nagyon fontosnak tartom, hogy ezek a fiatalok nem a könnyebb utat választották és pár feldolgozással kezdtek kilincselni a tehetségkutatókban, hanem írtak pár saját dalt és megmutatták a világnak. Ha csíped az alternatív muzsikát, akkor bizony könnyen lehet, hogy Te is új kedvenceket avatsz, vagy legalábbis új felfedezetteket! Farkas Zsombor énekes-gitárossal és Borics Péter gitárossal beszélgettem.

Ric$ - 2016-05-19

(Interjú)

A székesfehérvári The Joystix meglehetősen gyakori vendég az oldalunkon, aminek mi is nagyon örülünk, hiszen egyfajta szerkesztőségi favoritok Ők. A napokban új klip jelent meg Tőlük, illetve hamarosan egy új kiadvány is érkezik, amiről Szőke Gábor, alias Szöszö, énekes-gitáros nyilatkozott egy villáminterjú keretein belül.

Ric$ - 2016-05-17

(Interjú)

Amikor tavaly elindult a Grungery, viszonylag hamar megkerestem Mikit az interjú ötletével, mert nagyon tetszett ez az elkötelezett, maximalista hozzáállás, amivel az oldalt elkezdte, és csinálja azóta is. Mivel mindketten elég sok vasat tartunk a tűzben állandóan, így kicsit nehézkes volt összeszervezni, majd jött a szakmázós sorozat ötlete, így adta magát, hogy az interjú ennek keretein belül jelenjen meg. Egy szép tavaszi napon Miki bevágta magát a kocsijába, és meglátogatott a Sportalsóban. Egy jéghideg cola mellett elkezdtünk beszélgetni, és ez a kis szösszenet lett belőle! :)

Ric$ - 2016-05-09

(Interjú)

A hazai rock-metál újságírás egyik ismert arca Szilvás Gergő, akinek írásait rendszeresen olvashatjuk a HammerWorld magazinban. Sokan azt is tudják, hogy Gergő bizony szenvedélyes Metallica-fan és gyűjtő. A két nap múlva, április 9-én, a RAM Colosseumban található Hírességek Csarnokában nyíló Metallica-kiállítás kapcsán kaptam el pár mondatra Gergőt ma délelőtt.

Ric$ - 2016-04-07

[16 - 20]