(Interjú)

Érdekes csapat a Szükségállapot számomra. Régen, amíg csak távolról ismertem Őket, a zenéjük valahogy nem tudott igazán megfogni. Aztán a Dog Eat Dog előtt a hajon iszonyat nagyot ütött, amit nyomtak, a visszatérő lemez pedig napokra beszorult a lejátszómba. Már akkor megbeszéltük Lacival, az énekessel, hogy kellene egy interjút lőnünk, amire a friss szöveges videó elég jó apropó volt.

Ric$ - 2017-09-16

(Interjú)

A King Furia a Sonic Rise zenekarból ismerős arcok régi-új bandája. Huszti Gabival olvashattatok már egy rövid interjút az oldalunkon anno (Katt ide érte!), most pedig ismét Ő állt rendelkezésünkre, hogy bemutassa Nektek az új csapatot és közreadjuk Nektek a bemutatkozó EP-t, a The End Of The Golden Age-t! (Ingyenesen letölthető az anyag, de támogatásokat természetesen elfogadnak a bandcamp oldalon a letöltésnél!)

Ric$ - 2017-08-13

(Interjú)


Fotó: Kékes Szaffi
Aberrált azon kevés punk-énekesek egyike, akik talán soha, egyetlen másodpercre sem vesztették el a hitelüket. (És itt most nem a svejzi frankra gondolok.) Mivel számomra is elég meghatározó volt a munkássága, így sörmámoros Sportalsós éjszakán megbeszéltük, hogy készítek vele egy interjút, ami végül nagy sokára, elég kalandos körülmények között, de megszületett.

Ric$ - 2017-06-12

(Interjú)


Kicsit furcsa belegondolni, hogy már 9 éve nyomul a Paddy and the Rats. Emlékszem, amikor még az elején csak páran voltunk a bulin Esztergomban, mára pedig már durván teltház van, nem csak a Sportalsóban, hanem mindenhol az országban. Múltról, jelenről, jövőröl csevegtem egyet Stofival, vagy ahogy mindenki ismeri: Paddyvel, telefonon. egy vidám hangulatú beszélgetés naplózását olvashatjátok most.

Ric$ - 2017-03-03

(Interjú)

A country zene és annak különböző változatai hatalmas népszerűségnek örvendenek a tengerentúlon. Elképesztő méretű tömegek látogatnak el a koncertekre és élvezik a muzsikát, átadva magukat ennek az életérzésnek. Európában ugyanakkor egész más a helyzet. Ez a műfaj itt továbbra is afféle mostohagyermek, meg nem értett szerelem. Ennek ellenére akad kis hazánkban egy csapat, aki ezt a műfajt nem csak hitelesen játssza el, hanem olyan dalokat írnak, amiket kétségek nélkül elhiszünk, és ha fogékonyak vagyunk rá, simán a magunkénak is érezzük. A csapat gitárosával, Vik Flames-el beszélgettem.

Ric$ - 2017-02-08

[6 - 10]