(Interjú)

Ha nemzeti rockról beszélünk, vannak megkerülhetetlen nevek és zenekarok. Sziva Balázs is egy ilyen név, aki ráadásul két meghatározó zenekarban is betölti a frontember szerepét. Azonnal igent mondott a megkeresésünkre. Mi pedig kihasználtuk az alkalmat, és kicsit kifaggattuk Õt múltról, és jelenrõl.

Ric$ - 2010-03-28

(Interjú)

A Paddy and the Rats egy ír kocsmapunk zenét játszó brigád Miskolcról, bár lassan szerintem már senkinek sem kell bemutatni Õket. A hatalmas hangulatot teremtõ, és remek koncertet adó brigád énekese, Paddy állt diktafonunk elé, és válaszolgatott kérdéseimre. (Halkan megjegyzem, hogy sem Paddy, sem Bence, sem én nem voltunk már szomjasak, ha értitek mire gondolok... :) )

Ric$ - 2010-03-28

(Interjú)

2010. március 5. (Péntek, Moly)
Te hallottál már a Bohemian Betyars nevû formációról? Nem? Hát én sem. Pedig már egy éve léteznek, és az aznap esti színpadi teljesítményük alapján már most sztároknak kellene lenniük. A betyárpunk zenekar hegedûs -vokalistáját, Mátét faggattam egy nagyon gyors villáminterjúban.

Ric$ - 2010-03-28

(Interjú)

2010. Március 4.

Az esztergomi OSU már elég rég van a színtéren, és egy hosszabb szünetet leszámítva már több, mint tíz éve aktív. Aki szereti a súlyos hard-core zenéket, annak való az OSU. Felesleges szószaporítás helyett inkább beszéljenek Õk maguk! Azaz Czifra Zoltán dobos, Kosztán Csabi gitáros, és Rátkai "Leves" Gergõ énekes. Egy kérésem volt csak, az sem teljesült, hogy mondják a nevüket, mielõtt mondanak valamit... Nem történt meg, sõt, az egyszerre egy beszéljen sem... :) Bár annyit azért megjegyzek, hogy ez a begépelt változat csak egy mankó a letölthetõ mp3-hoz, mert ezt lehetetlen leírni. A sok röhögést, és a kaotikát, ami ott volt... :)

Ric$ - 2010-03-28

(Interjú)

Mosonmagyaróvár egyik jeles rock alakulata, a Tirpunk, jelen interjúnk alanya, pontosabban annak gitárosa, Lauer Gábor, azaz Tim. A Rockinform stábját is gazdagító fiatal titántól a zenekar körüli aktualitásokról, és egyebekrõl kérdeztem totó jelleggel, 13 + 1 -szer.

Ric$ - 2010-03-14

[86 - 90]