(Interjú)

A tatabányai Black Jack-ről egyre többet hallani mostanság, egyre több fesztiválon bukkanni a nevükre a fellépők között. A nemrégiben új klippel jelentkező és éppen lemezt író zenekar gitárosa, Milán válaszolt kérdéseimre.

Ric$ - 2018-08-23

(Interjú)


(Fotó: Korcsog Zoltán)
Ha van itthon zenekar, aki folyamatosan az innovációra törekszik, akkor azok közül az egyik biztosan a Tankcsapda. Majdnem hagyományosnak mondható, hogy augusztusban, az esztergomi koncert előtt interjúzok velük valamilyen formában. Ezúttal bekapcsoltuk a diktafont és beszélgettünk az aktualitásokról és persze a tervekről is. (Ha zavar a fekete háttér, a bal oldali menüsor alatt találsz egy Témaválasztót!)

Ric$ - 2018-08-19

(Interjú)


Megérkezett a Redneck Roadkill legújabb dala, a Tailgatin Day és a megtiszteletés ért minket, hogy itt lehet a dalpremier! Mivel a komplett szerkesztőség nagyon szereti a csapatot és ez a dal több szempontból is különleges, azonnal izgatottak lettünk és igent mondtunk a lehetőségre. Kicsit kifaggattuk a dalról, a különleges vendégekről és az aktualitásokról Vik Flames-t, a zenekar egyik gitárosát!

Ric$ - 2018-03-20

(Interjú)

Érdekes csapat a Szükségállapot számomra. Régen, amíg csak távolról ismertem Őket, a zenéjük valahogy nem tudott igazán megfogni. Aztán a Dog Eat Dog előtt a hajon iszonyat nagyot ütött, amit nyomtak, a visszatérő lemez pedig napokra beszorult a lejátszómba. Már akkor megbeszéltük Lacival, az énekessel, hogy kellene egy interjút lőnünk, amire a friss szöveges videó elég jó apropó volt.

Ric$ - 2017-09-16

(Interjú)

A King Furia a Sonic Rise zenekarból ismerős arcok régi-új bandája. Huszti Gabival olvashattatok már egy rövid interjút az oldalunkon anno (Katt ide érte!), most pedig ismét Ő állt rendelkezésünkre, hogy bemutassa Nektek az új csapatot és közreadjuk Nektek a bemutatkozó EP-t, a The End Of The Golden Age-t! (Ingyenesen letölthető az anyag, de támogatásokat természetesen elfogadnak a bandcamp oldalon a letöltésnél!)

Ric$ - 2017-08-13

[1 - 5]