(Interjú)


A nemzeti rock Motörheadje holnap ünnepli 35. születésnapját az Analog Music Hall-ban megrendezésre kerülő születésnapi koncerten. Néhány hete egy új stúdiólemezzel is jelentkeztek Zaláék, így bőven volt miről beszélgessünk.

Ric$ - 2018-11-23

(Interjú)

Ujlaki Ricsi neve lehet, hogy nem mond semmit elsőre, de ha azt mondom, hogy Grave Grinder Clothing, akkor már lehet, hogy képben lesztek. Klaviatúravégre kaptam Ricsit, ha már druszák vagyunk, hogy mesélje el, miért, mikor és hogyan fogott bele ebbe az egészbe.

Ric$ - 2018-10-10

(Interjú)

A tatabányai Black Jack-ről egyre többet hallani mostanság, egyre több fesztiválon bukkanni a nevükre a fellépők között. A nemrégiben új klippel jelentkező és éppen lemezt író zenekar gitárosa, Milán válaszolt kérdéseimre.

Ric$ - 2018-08-23

(Interjú)


(Fotó: Korcsog Zoltán)
Ha van itthon zenekar, aki folyamatosan az innovációra törekszik, akkor azok közül az egyik biztosan a Tankcsapda. Majdnem hagyományosnak mondható, hogy augusztusban, az esztergomi koncert előtt interjúzok velük valamilyen formában. Ezúttal bekapcsoltuk a diktafont és beszélgettünk az aktualitásokról és persze a tervekről is. (Ha zavar a fekete háttér, a bal oldali menüsor alatt találsz egy Témaválasztót!)

Ric$ - 2018-08-19

(Interjú)


Megérkezett a Redneck Roadkill legújabb dala, a Tailgatin Day és a megtiszteletés ért minket, hogy itt lehet a dalpremier! Mivel a komplett szerkesztőség nagyon szereti a csapatot és ez a dal több szempontból is különleges, azonnal izgatottak lettünk és igent mondtunk a lehetőségre. Kicsit kifaggattuk a dalról, a különleges vendégekről és az aktualitásokról Vik Flames-t, a zenekar egyik gitárosát!

Ric$ - 2018-03-20

[1 - 5]