(Interjú)

Sok izgalmas rendezvény zajlik Esztergomban, főleg nyáron, ám tavaly még a személyes kedvencem, az ESZTÖR Napok is tudott tizenkilencre lapot húzni, amikor megcsinálták az Első Magyar Történelmi Képregénytalálkozót! Mivel a rendezvény egyértelmű siker volt, így a folyatás még nagyobb volumenű, egészen hihetetlennek ígérkező esemény lesz. Az ötlet megszületéséről és az idei találkozóról beszélgettem az esemény kitalálójával, Vereckei Andrással, aki civilben tanár, így első kézből látja, hogy a fiatalok vevők-e ezekre a művekre.

Ric$ - 2019-09-03

(Interjú)


A nemzeti rock Motörheadje holnap ünnepli 35. születésnapját az Analog Music Hall-ban megrendezésre kerülő születésnapi koncerten. Néhány hete egy új stúdiólemezzel is jelentkeztek Zaláék, így bőven volt miről beszélgessünk.

Ric$ - 2018-11-23

(Interjú)

Ujlaki Ricsi neve lehet, hogy nem mond semmit elsőre, de ha azt mondom, hogy Grave Grinder Clothing, akkor már lehet, hogy képben lesztek. Klaviatúravégre kaptam Ricsit, ha már druszák vagyunk, hogy mesélje el, miért, mikor és hogyan fogott bele ebbe az egészbe.

Ric$ - 2018-10-10

(Interjú)

A tatabányai Black Jack-ről egyre többet hallani mostanság, egyre több fesztiválon bukkanni a nevükre a fellépők között. A nemrégiben új klippel jelentkező és éppen lemezt író zenekar gitárosa, Milán válaszolt kérdéseimre.

Ric$ - 2018-08-23

(Interjú)


(Fotó: Korcsog Zoltán)
Ha van itthon zenekar, aki folyamatosan az innovációra törekszik, akkor azok közül az egyik biztosan a Tankcsapda. Majdnem hagyományosnak mondható, hogy augusztusban, az esztergomi koncert előtt interjúzok velük valamilyen formában. Ezúttal bekapcsoltuk a diktafont és beszélgettünk az aktualitásokról és persze a tervekről is. (Ha zavar a fekete háttér, a bal oldali menüsor alatt találsz egy Témaválasztót!)

Ric$ - 2018-08-19

[1 - 5]