(Filmkritika)

(Gran Torino)
(2009)

Rendezte: Clint Eastwood
Fõszereplõ: Clint Eastwood

Ha valamit nagyon dicsérnek, akkor az vagy tényleg nagyon jó, vagy csak a közízléssel van gond. Clint haver esetében biztosan nem az utóbbiról van szó...

Ric$ - 2010-02-22

(Filmkritika)

(Million Dollar Baby)
(200?)

Rendezte: Clint Eastwood
Fõbb szereplõk: Hillary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman

Igen, már megint Eastwood. Na, ez volt az a film, amitõl fogalmam sem volt, mit is kéne várnom. De tényleg. A bemutató alapján csupán a nõi Rockynak tûnt, de mégis egy Clint Eastwood filmrõl beszélünk! Ennyire egyszerû lenne?

Ric$ - 2010-02-22

(Filmkritika)

(A Perfect World)
(1993)

Rendezte: Clint Eastwood
Fõbb szereplõk: Kevin Costner, Clint Eastwood, Laura Dern, T. J. Lowther

Szerintem nem vagyok egyedül azzal a tulajdonságommal, hogy szeretek többségében idõtálló filmeket nézni. Ennél az alkotásnál bátran ki merem jelenteni, hogy sikerült ilyet választanom.

Ric$ - 2010-02-22

(Filmkritika)

(Alpha Dog)
(2005)

Rendezte: Nick Cassavetes
Fõbb szereplõk: Emile Hirsch, Justin Timberlake, Shawn Hatosy, Anton Yelchin, Ben Foster, Sharon Stone, Bruce Willis

Mikor 2006-ban megjelent Timberlake FutureSex/LoveSounds címû lemeze eléggé hülyének nézett mindenki, hiszen az nekem akkor is, és most is tetszik. Sosem hallgattam ilyen zenét, de az valamiért megfogott. Hát, amikor megtudtam, hogy a lemezkészítés közben majdnem fõszerepet vállalt egy filmben, amiben ráadásul ott van Bruce Willis is, hát nem kellett, nagyon noszogatni, hogy nézzem meg...

Ric$ - 2010-02-22

(Filmkritika)

(Avatar)
(2009)

Rendezte: James Cameron
Fõbb szereplõk: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez

Az Avatár számomra nagy meglepetés volt. Nem igazán tudtam, mire is számítsak, mert bár az elõzetest láttam, és sok haver megnézte, ám a vélemények nagyon vegyesek voltak róla. Viszont én bíztam Cameronban, hiszen nem igazán tudok olyan filmet mondani, ami Õ rendezett, és az rossz lett volna. Most sem kellett csalódnom.

Ric$ - 2010-02-22

[116 - 120]