(Filmkritika)

(2000)
Rendezte: Gregory Hoblit
Fõszereplõk: Jim Caviezel, Dennis Quaid

Gregory Hoblit rendezte anno a Letaszítva címû remekmûvet, ami a mai napig az egyik legjobb misztikus thriller. Jim Caviezel volt a fõszereplõje a kedvenc háborús filmemnek, az Õrület határán-nak. Gondoltam ez elég egy jó filmhez.

Ric$ - 2011-05-05

(Filmkritika)

(Yes Man)
(2008)
Rendezte: Peyton Reed
Fõbb szereplõk: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper

Jim Carrey megfáradt. Legalábbis újabb filmjei már közel sem ütöttek akkorát, mint mondjuk a Maszk, vagy a Hanta Boy. Kirándulása a komolyabb szerep felé, vagyis a 23-as szám kifejezetten jól sikerült, ezért nem igazán lelkesedtem az Igenemberért, majd megnéztem a bemutatót, és úgy döntöttem teszek egy próbát.

Ric$ - 2011-04-11

(Filmkritika)

(Ray)
(2004)

Ray Charles az a zenész, akinek dalait mindenki ismeri. Biztos vagyok benne. Halála hatalmas veszteség volt. Leírhatatlan. Mikor láttam, hogy film készül az életérõl, ott motoszkált bennem a kérdés, vajon ki lesz az, aki elmeri vállalni a fõszerepet. Nem kis dolog egy legendát eljátszani, fõleg úgy, hogy az hiteles legyen.

Ric$ - 2011-04-11

(Filmkritika)

(Sucker Punch)
(2011)
Rendezte: Zack Snyder

Nos, azt már említettem, hogy szeretem Snyder Úr munkásságát. Ám mikor az Álomháború kijött, és mindenhol sorra jöttek a negatív kritikák, kicsit elbizonytalanodtam, hogy be akarok-e ülni a filmre.

Ric$ - 2011-04-11

(Filmkritika)

(Rango)
(2011)
Rendezte: Gore Verbinski
Fõszereplõk: Animációs figurák

Személy szerint hatalmas várakozással ültem be a moziba, hiszen az elõzetesek kellõképpen felcsigáztak, Johnny Depp személye nemkülönben. Gore Verbinski ugyan nem tartozott sosem azon rendezõk közé, akinek neve láttán azonnal beülök egy filmre, ámbár az ellentettje sem igaz.

Ric$ - 2011-03-24

[96 - 100]