(Filmkritika)

Rendezte: Matthew Vaughn
Fõszereplõk: James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon
Történet: Vajon hogy ismerkedett meg egymással X Professzor és Magneto? Hogy jött létre a "Mutánsiskola"? Hogy sikerült megakadályozni a 3. Világháborút? Miért gyûlölték meg egymást? Most megtudod! :)

Ric$ - 2011-10-16

(Filmkritika)

Rendezte: David Gordon Green
Fõszereplõk: Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel
Történet: Adott egy testvérpár, melynek egyik fele hõs lovag, a másik fele pedig hõs semmittevõ. Míg az egyik megmenti a birodalmat különféle szörnyektõl, addíg a másik kedvére iszik, drogozik, és szexel. Mindketten valahol irigylik a másikat, ami érthetõ is. Ám egy napon a hõs lovag segítségre szorul menyasszonya megmentése kapcsán, és apjuk a léhûtõ testvért adja mellé, mint segítséget...

Ric$ - 2011-10-16

(Filmkritika)

Rendezte: Dwight H. Little
Fõszereplõk: Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Gary Daniels
Történet: A jövõben bolygónkat az óriásvállaltok irányítják. Ezek a vállaltok minden évben megrendezik a Vasököl viadalt, ahová minden cég elküldi a saját emberét. Ezen felül, ha van, aki túléli az egyik bajnokot a válogatón, akkor a Nép embere is indul a versenyen. Jin a Nép kiválasztottja. Célja egyszerû, szeretné megölni a verseny házigazdáját, aki megölte az Édesanyját.

Ric$ - 2011-10-02

(Filmkritika)

Rendezte: Scott Charles Stewart
Fõszereplõk: Paul Bettany, Maggie Q, Karl Urban, Cam Gigandet
Történet: Egy poszt-apokaliptikus jellegû világban az emberek és vámpírok harcban állnak egymással. Mikor a Papság, a harcos rend, megnyeri a háborút az emberiségnek, az élet kicsit helyreáll. Ám a Papokat nem tudja befogadni a társadalom. Mikor az egyik Pap unokahúgát elrabolják a vámpírok, Õ és néhány társa a lány megmentésére indul.

Ric$ - 2011-09-27

(Filmkritika)

Rendezte: Frank Coraci
Fõszereplõk: Kevin James, Rosario Dawson, csak hangban: Adam Sandler, Cher, Sylvester Stallone
Történet: Griffin állatkerti gondozó. Mikor megkéri szíve hölgye kezét, az visszautasítja. 5 évvel késõbb újra találkoznak, és Griffin úgy dönt újra megpróbálja. Mikor az általa gondozott állatok látják a bénázását, úgy döntenek segítenek neki. Ám Griffin kicsit meglepõdik, mikor megszólítják...

Ric$ - 2011-09-25

[81 - 85]