(Filmkritika)

Bizonyára sokan ismerik Dr. Hannibal Lecter történetét, vagy a filmszériából, vagy a könyvekbõl. Errõl kívánok most cikksorozatot közölni. Az elsõ rész a 2002-ben készült elõtörténetrõl szól (habár, ha az éveket vizsgáljuk, a széria utolsó tagjaként jelentkezett (leszámítva természetesen a Hannibal ébredése címû filmet, azonban én ezt a filmet nem tekintem a sorozat valódi tagjának.)).

Dávid - 2012-02-18

(Filmkritika)

Ejtsünk túszokat! Hiszen ez már lejárt lemez... Akkor ejtsünk túszokat egy metrón! Ez már valamivel egyedibb. Recept: egy volt metródolgozó, aki börtönbe került egy halálos áldozatokkal járó mulasztásért, egy kõkemény John Travolta, aki, mintha annyira megszerette volna a Faterok Motoron címû szerepét, hogy nem volt hajlandó lemondani a "kõkemény, öreg motoros" kinézetrõl. Õk ketten legyenek egy körletben (a börtönben). Fogjunk még két nehézfiút (az egyik mint ha orosz lenne, a másik mint ha keleti, hiszen fõ a változatos bõrszín a csapatban), és már meg is van a metróbontó brigád.

Dávid - 2012-02-13

(Filmkritika)

Rendezte: Damien Dante Wayans
Fõszereplõ(k): Shoshana Bush, Marlon Wayans, Shawn Wayans, Damon Wayans Jr.
Történet: A Wayans-fívérek a Horrorra Akadva sorozatuk mintájára elkészítették a legjobb táncfilmek paródiáját is. Van itt minden a Dobd be magad! - tól kezdve a Step Up sorozatig!

Ric$ - 2012-02-02

(Filmkritika)

Rendezte: Jaume Collet-Serra
Fõszereplõ(k): Liam Neeson, Diane Kruger, Bruno Ganz, January Jones, Aidan Quinn
Történet: Egy professzor Berlinbe utazik, hogy elõadást tartson egy konferencián. Mikor azonban vissza kell rohannia a reptérre az aktatáskájáért autóbaleset éri. Mikor magához tér, szinte semmire sem emlékszik. A felesége azt állítja, hogy nem Õ, hanem egy teljesen másik ember a férje. Az igazság felderítése azonban nem várt fordulatokkal jár...

Ric$ - 2012-02-02

(Filmkritika)

Rendezte: Pierre Morel
Fõszereplõ(k): Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Jenssen, Leland Orser
Történet: Az ex-terrorelhárító lányát elrabolják Párizsban. Mivel tudja, hogy nincs ideje a rendõrségre várni, ezért inkább maga indul el megkeresni a lányát. Õ meg nem olyan finomkodó típus, ha felhergelik. Márpedig most elég morcos...

Ric$ - 2012-01-31

[71 - 75]